Winkels

Ado Bike is een fietsenwinkel die zowel online als in haar vijf fietsenwinkels een groot assortiment fietsen verkoopt. Wij staan bekend om ons professioneel advies, snelle service en scherpe prijzen. Ado Bike verkoopt onder andere elektrische fietsen van de volgende merken: Qwic, Victoria, Sinus, Cortina, Altec, Troy en Vogue fietsenStadsfietsen (damesfietsen en herenfietsen) verkopen wij van onder andere de volgende merken: Cortina, Altec, Spirit, BSP, Winora en Puch. Voor kinderfietsen kunt u ook bij ons terecht, wij verkopen jongensfietsen en meisjesfietsen van onder andere Volare, Altec en Spirit.

Reparatie

Bij Ado Bike bent u ook van harte welkom voor reparaties en onderhoud van alles soorten fietsen. Van kinderfietsen, bakfietsen tot elektrische fietsen bent u bij ons welkom. Ook als de fiets niet bij ons is aangeschaft. 

Het is niet nodig om een afspraak voor uw reparatie in te plannen. U kunt met de fiets langs komen zodat we kunnen kijken hoe we uw probleem kunnen oplossen. Vooraf spreken wij altijd een prijs af, wanneer we zaken achteraf of tijdens tegenkomen dan nemen wij altijd telefonisch contact met u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij streven ernaar om uw fiets zo snel mogelijk te maken, vele reparaties zijn dan ook binnen één dag verholpen.

Voor zowel kleine als grote reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw fietsreparatie snel en vakkundig uitvoeren. Wij heben veel ervaring met verschillende fietsmerken.

Onderaan de pagina vindt u een overzicht met onze reparatieprijzen. Mocht u meer willen weten, kunt u altijd langskomen of ons even opbellen: 070-308 0840.

Betaalopties

U kunt op verschillende manieren bij ons betalen. Hieronder vindt u onze betaalopties.

Pin
Contant
Nationale Fietsbon
Fietsplan
Sloopregeling

Het is ook mogelijk om een nieuwe fiets via je werk aan te schaffen. Kijk voor alle regelingen op deze pagina.

Voorraad
Voor de actuele voorraad van de winkel, kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen met de desbetreffende winkel. Hieronder vindt u onze contact gegevens.

Heeft u vragen?

Met vragen over uw fiets reparatie of andere zaken kunt u altijd contact opnemen met één van onze winkels. Hieronder een overzicht met onze contact gegevens. Voor actuele prijzen met betrekking tot fiets reparatie verwijzen we u graag naar het overzicht op de volgende pagina. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in één van onze winkels. Onze fietsenmaker staat klaar om u te adviseren.

Voor Ado Bike Den Haag kunt u terecht bij ons filiaal op de Leyweg:

Ado Bike XL
Leyweg 595c
2545 GH Den Haag
070- 308 0840

Voor Ado Bike Rijswijk kunt u terecht bij ons filiaal op de Prinses Beatrixlaan:

Ado Bike Rijswijk

Ado Bike
Prinses Beatrixlaan 937
2284 BK Rijswijk
070-396 5472

Voor Ado Bike Delft kunt u terecht bij ons filiaal op de Papsouwselaan:

Ado Bike Delft

Ado Bike
Papsouwselaan 474a
2624 EP Delft
015-285 0242

Voor Ado Bike Maassluis kunt u terecht bij ons filiaal bij de Haven:

Ado Bike Maassluis

Ado Bike / Joslock
Haven 11, 
3143 BB Maassluis
010-591 2175