0 producten

Geen producten gevonden

Winkel voorraad met goedkope fietsen, helemaal afgemonteerd!

LET OP: Deze fietsen staan in onze winkels. Geef in de opmerkingen van uw bestellingen wanneer u ongeveer langs wenst te komen in de winkel.

Ado bike beschikt zowel over een webshop, filialen met een grote voorraad aan fietsen! Ook hier staan wij voor u klaar om u te helpen bij het zoeken naar de perfecte fiets. Graag willen wij er voor zorgen dat u kan kiezen uit een zo groot mogelijk assortiment. Dan bent u er tenminste zeker van dat u de juiste keuze kunt maken. De fietsen die in de winkels staan, zijn helemaal afgemonteerd en gecontroleerd op kwaliteit. De prijs van deze fietsen is extra verlaagd. De voorraad is beperkt, van sommige fietsen is er zelfs nog maar 1 model beschikbaar!

Hoe werkt het aanschaffen van een Winkel voorraad fiets?

Als u een mooie fiets heeft gevonden, wilt u deze natuurlijk snel bestellen. Bel ons voor de zekerheid of deze op voorraad is. Graag overleggen we met u een moment om langs te komen. Wij zetten de fiets voor u apart en maken deze klaar voor een testrit. De fiets is dan nog niet aangeschaft, dat kunt u in de winkel doen! 

Contactgegevens

Voor meer informatie over de winkel fietsen kunt u op de naam van de winkel klikken die u wenst te bereiken. Ado Bike Den HaagAdo Bike DelftAdo Bike Maassluis.

Het winkelvoorraad assortiment

Het assortiment van de winkelfietsen is sterk gevarieerd. Omdat er van sommige modellen maar één of twee fietsen zijn, kan het zomaar zijn dat een fiets snel van de site is. Maar niet getreurd, in onze filialen staan fietsen klaar om dit gat op te vullen. Het leuke is dat een mountainbike naast een elektrische fiets en stadsfiets kan staan op dezelfde pagina! De fiets die u zoekt kan er zomaar tussen staan. Niet elke fiets is beschikbaar in ieder filiaal. Kijk dus goed op de product pagina bij welk filiaal de fietsen beschikbaar zijn. Wanneer u de fiets komt ophalen, staan onze onze collega’s voor u klaar met een lekker kopje koffie. Zij stellen uw fiets af terwijl u wacht!