Deals uit het boek van Sinterklaas

46
Sinterklaascadeau Gratis Sinterklaas cadeau bij diverse Kinderfietsen! Nu een GRATIS kabelslot t.w.v. 14,99,-
Lees meer
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie
  • De beste prijs-kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Laagste prijsgarantie

Veel fietsen nu perfect als Sinterklaascadeau

Dit jaar is niemand bij Ado Bike stout geweest! Heel het jaar door hebben wij ons gedragen en u de beste fietsen aangeboden. Helaas ging er wel eens wat mis, maar onze klantenservice heeft zich dan ook voor de volle 100% ingezet om dit goed te maken. Hiermee hebben wij de blijkbaar heel blij mee gemaakt want hij is alvast langs geweest en heeft de mooiste fietsen bij ons achter gelaten! Eigenlijk niet alleen fietsen, maar nog veel meer moois dat een perfect Sinterklaascadeau kan zijn. Denk hierbij aan leuke accessoires die samen met een fiets gegeven kunnen worden. Ook hartstikke leuk om te geven wanneer het brave kind al over een fiets beschikt natuurlijk. De fietsen in deze categorie zijn geschikt voor alle kinderen die zich goed hebben gedragen dit jaar. Door de gulheid van de Sint beschikken wij over een ruim assortiment zodat er voor iedereen altijd wel wat leuks tussen zit. Met de filters kunt u precies de producten laten tonen die u perfect lijken. Natuurlijk is alles wat de Sint heeft meegenomen erg mooi, maar zoveel mensen zoveel wensen. Om het voor de Sint extra makkelijk te maken is deze pagina verdeeld in verschillende prijscategorieën.

Gratis Cadeautjes

Het is natuurlijk niet echt Sinterklaas zonder dat er cadeautjes aan te pas komen! Omdat wij ons zo goed hebben gedragen, heeft De Sint ons om hulp gevraagd. Van de goedheiligman hebben wij de taak gekregen elk kind een leuk en passend cadeautje te geven. Daarom geven wij bij diverse Kinderfietsen in deze categorie een GRATIS kabelslot t.w.v. 14,99,- Als de Sint daar niet blij van wordt weten wij het ook niet meer. Nu wel zorgen dat je niet stout bent zo net voor het Sinterklaas feest!

Het assortiment van de Sint

Zowel voor de brave meisjes, jongens, dames en heren is de Sint alvast langsgekomen. De mooiste jongens- en meisjesfietsen zijn beschikbaar als sinterklaascadeau. Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen genieten van een mooie fiets. Ook loopfietsen zitten in deze selectie! Deze “normale” fietsen beschikken allemaal over zijwieltjes zodat er op een veilige manier gereden kan worden. De fietsen tussen de 14 en 20 inch zijn perfect om op te leren fietsen en omgaan met het verkeer. Bovendien zorgen de speelse designs er voor dat dit erg kleurrijke fietsen zijn! Leuk om op het schoolplein te laten zien wat de Sint door de schoorsteen heeft gebracht.

Ook in Spanje kennen ze veel verschillende fietsmerken, dat blijkt maar uit het assortiment wat wij binnen hebben gekregen. Vele merken hebben hun uiterste best gedaan om fietsten te maken voor de kinderen hier in Nederland. Ook voor de volwassen dames en heren die zich goed gedragen hebben zijn er cadeautjes. Immers is iedereen altijd een beetje kind en dat verdient een cadeautje! Wat is er nou een mooier aandenken aan je een jaar goed gedragen, dan elke dag naar je werk gaan op een nieuwe fiets? Dames en Heren kunnen een aantal mooie fietsen op hun verlanglijstje zetten!

Wat zat er nog meer op de pakjesboot?

Naast de prachtige fietsen, zaten er ook een hele hoop andere dingen in de zak van Sinterklaas. Kleine cadeautjes die toevallig ook makkelijk in een gezette schoen of laars passen! Een luide fietsbel, stevig kettingslot of mooi fietsversiering. Leuk om los te geven, of juist in combinatie met een nieuwe fiets. Voor de fietsen met een voordrager zijn er ook leuke bakkersmanden of fietskratten beschikbaar. Extra handig want hier passen de rest van de Sinterklaascadeaus in! Hoewel het misschien niet past wanneer de Sint meerdere zakken met cadeaus heeft gebracht.