Transportfietsen

Goedkope transportfietsen: Bestel online!

Met een transportfiets kunt u veel meer bagage mee nemen dan op een "normale fiets". Door een krat of mand op de voordrager te plaatsen kunt u de bagageruimte nog verder uitbreiden. Transportfietsen zijn beschikbaar met en zonder versnellingen in veel verschillende framematen.
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Transportfiets

Zoekt u een nieuwe transportfiets? Dan bent u bij Adobike aan de juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van de transportfiets voor zowel dames als heren en ook elektrische transportfietsen.

Wat de transportfiets zo bijzonder en onderscheidend maakt is het feit dat de fietsen voorzien zijn van een voordrager waarop je gemakkelijk een mand of krat kan meenemen. De dubbele standaard zorg ervoor dat de transportfiets goed stevig en stabiel staat. Het robuuste frame kan wel wat hebben waardoor u gemakkelijk van alles kunt meenemen.

Transportfiets

De 4 soorten transportfietsen op een rij

Wij hebben vele soorten transportfietsen. Afhankelijk van u wens hebben wij transportfietsen met terugtraprem en of handremmen. Daarnaast zijn er ook varianten met of zonder versnellingen.  Hieronder een opsomming van de soorten

Merken Transportfietsen

Uit welke merken kan ik een transportfiets kiezen? Bij de aankoop van een transportfiets kunt u bij Adobike een keuze maken tussen verschilende merken: Altec, Cortina, Gazelle, Static en Qwic fietsen. Deze merken bieden verschillende modellen voor ieder zijn budget!

Wist je dat de elektrische transportfiets steeds populairder wordt?

Altijd een windje in de rug? Wij hebben transportfietsen in een elektrische variant. De elektrische transportfiets maakt het leven een stuk makkelijker. Een elektrische transportfiets zorgt ervoor dat u vaker de fiets pakt dan de auto. Ideaal voor woon-werkverkeer of voor boodschappen.  Voor de elektrische variant zijn er twee merken doorgevoerd in onze assortiment, namelijk Altec fietsen en Cortina Fietsen. 

Transportfietsen voor dames en heren 

In ons complete aanbod hebben we voor zowel dames als heren diverse modellen transportfietsen. Allebei even robuust en praktisch, met als enige verschil de lage instap voor de vrouwen; handig als u een zware tas met boodschappen of kind vervoert.

Scroll door ons assortiment en maak gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om de keuze voor een transportfiets te vergemakkelijken. Of gaat u toch voor een elektrische fiets?