Transportfietsen 28 inch Met Versnellingen

Transportfiets 28 inch met versnellingen

Een transportfiets is zeer geschikt voor het vervoeren van zowel mensen als tassen, boodschappen en andere bagage. Door de aanwezige versnellingen merkt u van het extra bagagegewicht niks.
Weergave 1 to 24 van 170 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 170 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Transportfiets 28 inch met versnellingen

De transportfiets van 28 inch met vernsnellingen is de grootste maat transportfiets in het assortiment. Ook is het een van de mooiste fietsen die we hebben. Dit model is geschikt voor (jong) volwassenen vanaf ongeveer 1,60 m. Het zadel en stuur zijn uiteraard te verstellen, zodat u altijd de beste zitpositie heeft. Een transportfiets biedt de kans om extra veel mee te nemen op de fiets. Erg handig om de boodschappen, je sporttas of een kratje bier mee te nemen. En dankzij de versnellingen blijf je altijd lekker trappen in uw eigen tempo. Het frame is door de dikkere buizen extra sterk, om het gewicht van uw bagage goed te kunnen dragen.

Aanbod transportfietsen 28 inch met versnellingen

Het aanbod is zeer gevarieerd. Zo hebben we modellen voor zowel dames als heren. De transportfiets van 28 inch met versnellingen is bijna in elke gewenste kleur leverbaar. Door het ruime aanbod is er altijd een fiets die past bij uw smaak, wensen en portemonnee. Een transportfiets is eigenlijk niet compleet zonder hippe fietskrat of mand en ook een goed slot mag niet ontbreken. Kijk daarvoor bij onze fietsaccessoires en bestel deze direct mee!