Transportfietsen 28 inch Heren

Transportfiets Heren 28 inch

Een transportfiets is zeer geschikt voor het vervoeren van extra bagage. Door het plaatsen van een krat of mand kunt u gemakkelijk nog meer bagage mee nemen. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren en merken. Bestel vandaag nog!
Weergave 1 to 24 van 42 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
Weergave 1 to 24 van 42 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2

Transportfietsen 28 inch heren

Transportfietsen voor heren van het formaat 28 inch zijn geschikt voor heren en jongens met een lengte van minimaal 160 centimeter. Met een transportfiets kunt u gemakkelijk uw boodschappen of bagage mee nemen zonder te veel moeite. De stevige voordragers van deze fietsen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goede verdeling van het gewicht. We bieden transportfietsen aan in veel verschillende kleuren en merken. Zo zit er voor iedereen wel een keuze tussen die goed past bij de persoonlijke voorkeuren. De bagageruimte is snel en eenvoudig verder uit te breiden door het gebruik van een krat of mand. U kunt de filters aan de linkerkant gebruiken om precies aan te geven wat voor fiets u wilt hebben.

Soorten transportfietsen 28 inch heren

Bij Ado Bike heeft u de keuze uit veel verschillende soorten transportfietsen. Voor dagelijks woon en werk verkeer zijn transportfietsen zonder versnelling ideaal. Deze robuuste fietsen gaan lang mee en zijn erg degelijk. Moet u dagelijks langere afstanden fietsen, of maakt u gewoon graag veel gebruik van uw fiets? Dan is het aan te raden een transportfiets te kiezen met versnellingen. Hiermee kunt u gemakkelijk een gewenste rijsnelheid aanpassen voor optimaal rijcomfort. Veel transportfietsen zijn gemaakt van lichtgewicht duurzaam aluminium. Hierdoor is het gewicht van de fiets, ondanks de voordrager, niet heel hoog. Wilt u echt lange afstanden fietsen of gewoon heel comfortabel onderweg, kies dan voor een elektrische transportfiets.