Transportfietsen 26 inch | 10-14 jaar

Transportfiets 26 inch voor kinderen 10 tot 14 jaar

Voor kinderen van 10 tot 14 jaar zijn er de transportfietsen van 26 inch. Op deze fietsen gaat uw kind met stijl en zelfvertrouwen naar school. Transportfietsen zijn tegenwoordig namelijk helemaal in!
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
11 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Transportfiets 26 inch

Op zoek naar een mooie meisjesfiets of stoere jongensfiets? Ado Bike heeft prachtige tweewielers in haar assortiment, waaronder een transportfiets 26 inch. Deze fietsen zijn perfect voor jongens en meiden tussen de 10 en 14 jaar oud. Bij een lichaamslengte tussen de 140 en 160 is een fiets met een wielmaat van 26 inch de beste keuze. Is uw (klein)zoon of (klein)dochter tussen de 10 en 14 jaar oud en toe aan een nieuwe fiets? Bekijk dan eens het bovenstaande assortiment en vindt uw gewenste transportfiets 26 inch.

Cargo 26 inch

Een van onze toppers onder de 26 inch transportfiets is de Cargo. Deze fiets van het topmerk Static hebben we in vele verschillende kleuren. Van een lichtblauwe tot een roze Cargo 26 inch, Ado Bike heeft het allemaal. Deze Cargo heeft een heerlijk zitcomfort, bagagedrager en voordrager. Ideaal voor gebruik als meisjes schoolfiets. Op deze transportfiets zitten geen versnellingen. Toch liever een transportfiets 24 inch met versnellingen? Klik dan hier. Tevens kan het voorkomen dat de lichaamslengte van uw (klein)kind net tussen een 24 en 26 inch zit. Wij adviseren dan een transportfiets 26 inch aan doordat uw (klein)kind hoogstwaarschijnlijk nog in de groei zit.