Transportfietsen 24 inch | 8-12 jaar

Transportfiets 24 inch: voor kinderen 8 tot 12 jaar

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar zijn er de transportfietsen van 24 inch. U heeft de keuze uit veel verschillende merken en kleuren. Laat uw kind samen de fiets uitkiezen voor extra plezier. Behalve als het een cadeau is natuurlijk!
18 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
18 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Transportfiets 24 inch

Op zoek naar een mooie meisjesfiets of stoere jongensfiets? Ado Bike heeft prachtige tweewielers in haar assortiment, waaronder een transportfiets 24 inch. Deze fietsen zijn perfect voor jongens en meiden tussen de 8 en 12 jaar oud. Bij een lichaamslengte tussen de 128 en 140 is een fiets met een wielmaat van 24 inch de beste keuze. Is uw (klein)zoon of (klein)dochter tussen de 8 en 12 jaar oud en toe aan een nieuwe fiets? Bekijk dan eens het bovenstaande assortiment en vindt uw gewenste transportfiets 24 inch.

Cargo 24 inch

Een van onze toppers onder de 24 inch transportfiets is de Cargo. Deze fiets van het topmerk Static hebben we in vele verschillende kleuren. Van een lichtblauwe tot een roze Cargo 24 inch, Ado Bike heeft het allemaal. Deze Cargo heeft een heerlijk zitcomfort, bagagedrager en voordrager. Ideaal voor gebruik als meisjes schoolfiets. Op deze transportfiets zitten geen versnellingen. Toch liever een transportfiets 24 inch met versnellingen? Klik dan hier. Tevens kan het voorkomen dat de lichaamslengte van uw (klein)kind net tussen een 24 en 26 inch zit. Wij adviseren dan een transportfiets 26 inch aan doordat uw (klein)kind hoogstwaarschijnlijk nog in de groei zit.