Transportfietsen 22 inch | 7-9 jaar

Transportfiets 22 inch voor kinderen van 7-9 jaar

Voor kinderen van 7 tot 9 jaar zijn er de transportfietsen van 22 inch. U heeft de keuze uit veel verschillende merken en kleuren. Zo is er voor ieder wat wils.
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
9 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Transportfiets 22 inch

Is uw (klein)zoon of (klein)dochter tussen de 7 en 9 jaar en toe aan een gloednieuwe fiets? Wellicht dat een van onze transportfietsen in het bovenstaande assortiment aan uw zoekwensen voldoet. Een transportfiets met een wielmaat van 22 inch is perfect voor kinderen met een lichaamslengte van tussen de 122 en 128 centimeter. Voornamelijk kinderen tussen de 7 en 9 jaar, maar ook kinderen van 5 of 6 jaar die groot voor hun leeftijd zijn, fietsen op een transportfiets 22 inch.

Alpina Clubb

We hebben prachtige fietsen van topmerken in ons assortiment. Ook voor de meiden tussen de 7 en 9 jaar hebben we schitterende tweewielers. Als transportfiets 22 inch hebben we onder andere de Alpina Clubb. Een mooie witte met roze banden of toch liever een paarskleurige? Ado Bike heeft de Clubb in verschillende kleuren. Liever een kinderfiets met versnellingen? Kijk dan eens bij fiets 22 inch versnellingen.

Altec Urban

Voor de jongens hebben we twee stoere Altec Urban varianten. Eén in jeans blauw en één in het zwart. Deze Altec fiets voor jongens tussen de 7 en 9 jaar oud is super stevig dankzij haar stalen frame en beschikt over een terugtraprem en één handrem. Als u op zoek bent naar een transportfiets 22 inch voor jongens dan zijn deze Altec Urban’s heuse aanraders. Mocht uw (klein)zoon of (klein)dochter al te groot zijn voor de 22 inch fietsen, kijk dan eens bij de transportfiets 24 inch. Ook daarin hebben we een groot en prachtig aanbod.