43 producten

Transportfiets Heren

De transportfiets voor heren van het formaat 28 inch zijn geschikt voor heren en jongens met een lengte van minimaal 160 centimeter. Iedereen kent het wel, te veel boodschappen, schoolboeken of andere spullen die mee moeten. U bent op de fiets en weet dus niet waar u al deze spullen moet laten. Twee keer fietsen is ook niet echt fijn, dus wat is hiervoor de oplossing?

U raadt het al, een transportfiets aanschaffen. Het model transportfiets is erg populair in Nederland. Onder elke leeftijdsgroep zijn er transportfietsen te vinden. Echter, het meest populair zijn ze onder studenten en in de wielmaat 28 inch. Transportfietsen zijn gemakkelijk te herkennen aan de voordrager. Maar dit is niet het enige wat een transportfiets uniek en praktisch maakt. Veel transportfietsen beschikken over een stuurslot. Dit houdt in dat het stuur niet naar een kant gaat hellen wanneer de voordrager zwaar beladen is. Zo kunt u er tijdens het parkeren zeker van zijn dat de fiets niet omvalt. Met een transportfiets kunt u gemakkelijk uw boodschappen of bagage meenemen zonder te veel moeite. De stevige voordragers van deze fietsen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goede verdeling van het gewicht. Veel transportfietsen beschikken over een standaard. Zij het een klapstandaard, of een dubbelstandaard, deze zorgen er voor de fiets overal kunt parkeren.

Welke transportfietsen voor heren zijn er?

Bij Ado Bike heeft u de keuze uit veel verschillende soorten transportfietsen voor heren. Voor dagelijks woon en werk verkeer zijn transportfietsen zonder versnelling ideaal. Deze robuuste fietsen gaan lang mee en zijn erg degelijk. Moet u dagelijks langere afstanden fietsen, of maakt u gewoon graag veel gebruik van uw fiets? Dan is het aan te raden een transportfiets te kiezen met versnellingen. Hiermee kunt u gemakkelijk een gewenste rijsnelheid aanpassen voor optimaal rijcomfort. Veel transportfietsen zijn gemaakt van lichtgewicht duurzaam aluminium. Hierdoor is het gewicht van de fiets, ondanks de voordrager, niet heel hoog.

We bieden transportfietsen aan in veel verschillende kleuren en merken en uiteraard ook voor dames. Zo zit er voor iedereen wel een keuze tussen die goed past bij de persoonlijke voorkeuren. De bagageruimte is snel en eenvoudig verder uit te breiden door het gebruik van een krat of mand. U kunt de filters aan de linkerkant gebruiken om precies aan te geven wat voor fiets u wilt hebben.

De beschikbare kleuren zijn: 

  • Blauw
  • Bruin
  • Grijs
  • Groen
  • Mat Zwart
  • Zilver
  • Zwart

FietsMerken

Transportfietsen zijn onder heren erg populair. Het is dan ook niet gek dat veel fietsmerken ingesprongen hebben op deze trend. Bij Ado Bike bieden wij u veel transportfietsen aan van top merken. U kunt bij ons transportfietsen voor heren vinden van de volgende merken.

Transport fiets heren 28 inch

Een transportfiets voor heren 28 inch is beschikbaar voor mannen met een minimale lengte van 155cm. Met inch bedoelen we de diameter van de wielen. Dit bepaald dus de hoogte van een fiets. Over het algemeen worden 28 inch fietsen, volwassen fietsen genoemd. Echter zijn veel kinderen natuurlijk ook al langer dan 155cm. Naast de wielmaat, is het bij een transportfiets heren 28 inch belangrijk om op de framemaat te letten. De framemaat is de afstand tussen de onderkant van het zadel en het midden van de trapas. Hoe groter de framemaat, des te hoger de fiets dus is! U kunt zelf de best passende framemaat berekenen aan de hand van uw lichaamslengte!

Elektrische transportfiets heren

Een zeer veel voorkomend fenomeen op de Nederlandse fietspaden is de elektrische fiets. Op dit type fiets bent u verzekerd van een comfortabel en luxe ritje. De trapondersteuning kunt u aanzetten in verschillende standen. Is er veel tegenwind, geen probleem dat zet u toch de ondersteuning wat hoger! Elektrische transportfietsen zijn eigenlijk een combinatie van 2 heel praktische fietsen. Dit zorgt er voor dat u mee bagage mee kunt nemen zonder last te hebben van het extra gewicht. Bovendien zijn transportfietsen er gewild en in de mode op het moment. 

Een veilige heren transportfiets

Omdat transportfietsen erg gewild zijn is het belangrijk dat u deze goed op slot zet. Nu hebben bijna alle fietsen wel een ringslot, maar het is zeker aan te raden om een extra slot aan te schaffen. Het kost fietsendieven veel meer moeite om 2 sloten open te krijgen dan 1! Zeker als het een heel degelijk slot is. Bekijk in alle rust ons gehele assortiment aan hoogwaardige sloten. 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]