131 producten

Transportfiets dames

De Transportfiets Dames is gemaakt om uw leven gemakkelijker te maken. Het grote voordeel ten opzichte van een reguliere fiets is de voor voordrager. Hiermee kunt u op een veilige en makkelijke manier boodschappen, bagage of bijvoorbeeld tassen mee nemen. Al een tijdje zijn dames transportfietsen mateloos populair. De oorsprong van deze fietsen is terug te vinden in de tijd voor dat iedereen een auto had. Bakkers, slagers en andere vaklui hadden een goedkope en toegankelijke manier nodig om spullen te vervoeren. Omdat ook toe de fiets al erg populair was, lag de keuze voor een transportfiets erg voor de hand! De voordragers op deze fiets zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goede verdeling van het gewicht. Het stuurslot, wat vaak aanwezig is, op dit soort fietsen zorgt er voor dat de fiets een stabiele positie behoudt, ook wanneer deze zwaar beladen is. U kunt uw transportfiets ook verder uitbreiden door een krat of mand op de voordrager te plaatsen. Ideaal voor het vervoeren van losse spullen of boodschappen. U heeft de keuze uit veel verschillende soorten en kleuren. Naast dat de transportfiets een erg populair en handig model is, hebben ze ook een heel mooi retro uiterlijk. Qua kleur en designs heeft u bij Ado Bike genoeg om uit te kiezen. Liever wat goedkoper? Bekijk dan de omafietsen uit ons assortiment.

Ook voor een transportfiets heren kunt u bij ons terecht! 

Soorten transportfiets Dames

Hoewel alle dames transportfietsen in essentie de zelfde functie hebben, bestaan er toch veel verschillende soorten onder dit model. Het soort Transportfiets voor Dames dat het beste bij u past ligt aan de manier waarop u de fiets gaat gebruiken. Al deze robuuste fietsen zijn stevig gaan sowieso lang mee. Voor dagelijks woon en werk verkeer zijn transportfietsen zonder versnelling ideaal. Minder onderdelen op een fiets zorgt er ook voor dat er minder onderhoud nodig is. Voor de korte dagelijkse afstanden zult u dan ook meer dan genoeg hebben aan zo’n simpele maar effectieve fiets. Gaat u graag op langere fietstochten of heeft u de voorkeur aan wat meer fietscomfort, kies dan voor een transportfiets met versnellingen. Het aantal versnellingen op deze fietsen ligt tussen de 2 en 8. Door goed gebruik te maken van de versnellingen zorgt u er voor dat uw rijsnelheid altijd optimaal is. Het extra gewicht wat de voordrager en eventuele bagage met zich mee brengen zult u niet eens merken! Ook is er verschil tussen het materiaal waar de fiets van gemaakt is. Aluminium is lichtgewicht , roestvrij en duurzaam. Een stalen fiets is echter erg stevig en ligt wat zwaarder op de weg. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat!

Een aantal populaire modellen en merken zijn:

Transportfiets Dames 28 inch

Tijdens het uitzoeken van een transportfiets dames 28 inch is het belangrijk een passend model te kiezen. Een fiets die goed bij uw lichaamslengte past, rijdt namelijk veel lekkerder. Bovendien is het veiliger wanneer u goed bij de grond kan komen met uw voeten. Naast de wielmaat van een transportfiets dames 28 inch, is de framemaat bepalend voor de hoogte van de fiets. Een dames transportfiets 28 inch is geschikt voor dames met een lengte van minimaal 155 centimeter. U kunt zelf de best passende framemaat berekenen! Met de framemaat wordt de afstand bedoeld tussen het zadel en het midden van de trapas. Hoe groter de framemaat, hoe hoger de transportfiets dames 28 inch dus is!

Elektrische transportfiets Dames

Heeft u echt zin in een comfortabele manier van fietsen, kies dan voor een elektrische transportfiets. Deze e-bikes hebben alle voordelen van een normale transportfiets, maar dan met ook nog eens elektrische trapondersteuning. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, versnellingen, merken en framematen. Een elektrische transportfiets dames is net zo praktisch, maar dan nog net even wat comfortabeler.

Voor een kijkje in het gehele assortiment kunt u terecht op onze webshop, of in een van onze filialen. Stel gerust vragen aan ons gekwalificeerd personeel. Zij helpen u graag verder! Ook kunt u altijd terecht voor het maken van een vrijblijvende testrit.