Transportfietsen 28 inch Heren

Transportfiets Heren 28 inch

Een transportfiets voor heren is zeer geschikt voor het vervoeren van extra bagage. Door het plaatsen van een krat of mand kunt u gemakkelijk nog meer bagage mee nemen. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren en merken. Bestel vandaag nog!

Weergave 1 to 24 van 76 totaal
Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Weergave 1 to 24 van 76 totaal
Van laag naar hoog sorteren
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Transportfiets Heren 28 inch

De Transportfiets Heren van het formaat 28 inch zijn geschikt voor heren en jongens met een lengte van minimaal 160 centimeter. Iedereen kent het wel, te veel boodschappen, schoolboeken of andere spullen bij. U bent op de fiets en weet dus niet waar u al deze spullen moet laten. Twee keer fietsen is ook niet echt fijn dus wat is hiervoor de oplossing? U raadt het al, een transportfiets aanschaffen. Het model transportfiets is erg populair in Nederland. Onder elke leeftijdsgroep zijn er transportfietsen te vinden. Echter het meest populair zijn ze zonder studenten en in de wielmaat 28 inch. Transportfietsen zijn gemakkelijk te herkennen aan de voordrager. Echter is dit niet het enige ding wat een transportfiets uniek en praktisch maakt. Veel transportfietsen beschikken over een stuurslot. Dit houdt in dat het stuur niet naar een kant gaan hellen wanneer de voordrager zwaar beladen is. Zo kunt u er tijdens het parkeren zeker van zijn dat de fiets niet om valt. Met een transportfiets kunt u gemakkelijk uw boodschappen of bagage mee nemen zonder te veel moeite. De stevige voordragers van deze fietsen zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een goede verdeling van het gewicht. veel transportfietsen beschikken over een standaard. Zij het een klapstandaard, of een dubblestandaard, deze zorgen er voor de fiets overal kunt parkeren.

We bieden transportfietsen aan in veel verschillende kleuren en merken en uiteraard ook voor dames. Zo zit er voor iedereen wel een keuze tussen die goed past bij de persoonlijke voorkeuren. De bagageruimte is snel en eenvoudig verder uit te breiden door het gebruik van een krat of mand. U kunt de filters aan de linkerkant gebruiken om precies aan te geven wat voor fiets u wilt hebben.

De beschikbare kleuren zijn:

 • Blauw
 • Bruin
 • Grijs
 • Groen
 • Mat Zwart
 • Zilver
 • Zwart

Soorten transportfietsen 28 inch Heren

Bij Ado Bike heeft u de keuze uit veel verschillende soorten transportfietsen voor heren. Voor dagelijks woon en werk verkeer zijn transportfietsen zonder versnelling ideaal. Deze robuuste fietsen gaan lang mee en zijn erg degelijk. Moet u dagelijks langere afstanden fietsen, of maakt u gewoon graag veel gebruik van uw fiets? Dan is het aan te raden een transportfiets te kiezen met versnellingen. Hiermee kunt u gemakkelijk een gewenste rijsnelheid aanpassen voor optimaal rijcomfort. Veel transportfietsen zijn gemaakt van lichtgewicht duurzaam aluminium. Hierdoor is het gewicht van de fiets, ondanks de voordrager, niet heel hoog.

Merken transportfiets 28 inch Heren

Transportfietsen zijn onder heren erg populair. Het is dan ook niet gek dat veel fietsmerken ingesprongen hebben op deze trend. Bij Ado Bike bieden wij u veel transportfietsen aan van top merken. U kunt bij ons transportfietsen voor heren vinden van de volgende merken.

 • Altec
 • Cortina
 • Gazelle
 • Volare

Elektrische transportfiets 28 inch Heren

Een zeer veel voorkomend fenomeen op de Nederlandse fietspaden is de elektrische fiets. Op dit type fiets bent u verzekerd van een comfortabel en luxe ritje. De trapondersteuning kunt u aanzetten in verschillende standen. Is er veel tegenwind, geen probleem dat zet u toch de ondersteuning wat hoger! Elektrische transportfietsen zijn eigenlijk een combinatie van 2 heel praktische fietsen. Dit zorgt er voor dat u mee bagage mee kunt nemen zonder last te hebben van het extra gewicht. Bovendien zijn transportfietsen er gewild en in de mode op het moment. Voor een proefrit kunt u altijd langs komen in een van onze 4 filialen.

Een veilige transportfiets

Omdat transportfietsen erg gewild zijn is het belangrijk dat u deze goed op slot zet. Nu hebben bijna alle fietsen wel een ringslot, maar het is zeker aan te raden om een extra slot aan te schaffen. Het kost fietsendieven veel meer moeite om 2 sloten open te krijgen dan 1! Zeker als het een heel degelijk slot is. Bekijk in alle rust ons gehele assortiment aan hoogwaardige sloten.