17 producten

Transportfiets 26 inch

Op zoek naar een mooie meisjesfiets of stoere jongensfiets? Ado Bike heeft prachtige tweewielers in haar assortiment, waaronder een transportfiets 26 inch. Deze fietsen zijn perfect voor jongens en meiden tussen de 10 en 14 jaar oud. Bij een lichaamslengte tussen de 140 en 160 is een fiets met een wielmaat van 26 inch de beste keuze. Hoewel 26 inch fietsen al dicht bij een volwassen fiets komen, worden deze nog steeds als kinderfiets geclassificeerd. Deze zijn dan ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Omdat ieder kind een eigen keuze heeft, kan het heel leuk zijn om samen een nieuwe transportfiets uit te zoeken! Is uw (klein)zoon of (klein)dochter tussen de 10 en 14 jaar oud en toe aan een nieuwe fiets? Bekijk dan eens het bovenstaande assortiment en vindt uw gewenste transportfiets 26 inch.

De Moderne fiets met eens stukje geschiedenis 

Transportfietsen zijn niet alleen heel trendy, maar ook zeer praktisch. Transportfietsen zijn ontwikkeld aan het begin van de 20e eeuw. Ze hadden als doel het vervoeren van goederen en vracht voor bijvoorbeeld bakkers, groenteboeren en slagers. Hier komt ook de term bakkersmand vandaan. Sindsdien gebruiken niet alleen deze ondernemers een transportfiets, maar is het praktische vervoersmiddel ontdekt door iedereen. Het is een van de meest populaire modellen die u op straat tegen zult komen. Zo zijn er ook een hoop transportfietsen gemaakt voor jongeren. Deze doelgroep pakt de mogelijkheden van de transportfiets met beide handen aan. Niet langer hoeft de schooltas aan het stuur gehangen te worden, of tijdens een hete zomerdag op een plakkerige rug te zitten. Deze kan eenvoudig op de voordrager geplaatst worden zonder dat de stuurmogelijkheden van de fiets in gevaar worden gebracht. Deze bagageruimte kan eventueel nog verder uitgebreid worden met een leuke krat of mand. Zo kan uw kind niet alleen meer spullen mee nemen op zijn of haar 26 inch transportfiets, maar maakt het de fiets ook uniek en opvallend. Er zijn 24 inch transportfietsen beschikbaar mét en zonder versnellingen. Een transportfiets zonder versnellingen is zeer robuust en onderhoudsvriendelijk. De aanschafprijs voor deze fietsen ligt vaak ook lager dan een fiets met versnellingen. Voor dagelijkse ritjes naar school of vriendjes is dit een perfecte fiets. Een 24 inch transportfiets met versnellingen rijdt zeer comfortabel, ook over langere afstanden en fietstochten. Voor ritjes over een diverse route zijn deze dan ook erg geschikt. Het materiaal van het frame kan bestaan uit staal of aluminium. Een stalen transportfiets is zeer robuust, zwaarder en ligt daardoor goed op de weg. Aluminium is roestvrij, gehard en zorgt dat de fiets niet te zwaar weegt. Een net wat grotere transportfiets? Bekijk dan hier het aanbod 28 inch dames transportfietsen

Merken 26 inch transportfiets

Transportfietsen zijn tegenwoordig zeer populair onder alle groepen van de samenleving. Een hoop merken hebben een soort gelijke fiets gemaakt, ook voor kinderen. Kinderfietsen worden sowieso door veel merken gemaakt, hierdoor heeft u bij Ado Bike een ruime keuze. De merken die wij voor u bieden zijn:

Cargo 26 inch

Een van onze toppers onder de 26 inch transportfiets is de Cargo. Deze fiets van het topmerk Static hebben we in vele verschillende kleuren. Van een lichtblauwe tot een roze Cargo 26 inch, Ado Bike heeft het allemaal. Deze Cargo heeft een heerlijk zitcomfort, bagagedrager en voordrager. Ideaal voor gebruik als meisjes schoolfiets. Op deze transportfiets zitten geen versnellingen. Toch liever een transportfiets 24 inch met versnellingen? Klik dan hier. evens kan het voorkomen dat de lichaamslengte van uw (klein)kind net tussen een 24 inch en 26 inch zit. Wij adviseren dan een transportfiets 26 inch aan doordat uw (klein)kind hoogstwaarschijnlijk nog in de groei zit.

Framemaat berekenen

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Een te grote 26 inch transporfiets kopen voor uw kind kan in eerste instantie een goed idee lijken omdat de fiets dan langer mee kan gaan, echter is dit niet aan te raden. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide voeten bij de grond kan komen, dit in verband met de veiligheid. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]