14 producten

Transportfiets 26 inch met versnelling

Een transportfiets 26 inch met versnellingen is perfect voor een jongen of meisje dat met regelmaat grote afstanden moeten fietsen, bijvoorbeeld voor naar school. Bij Ado Bike hebben we een ruim assortiment aan transportfietsen met versnellingen. Zodat iedereen wel wat moois uit kan zoeken. Ook met een wielmaat van 26 inch en dus speciaal voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud. Belangrijk om te weten is dat niet iedereen dezelfde lengte heeft op dezelfde leeftijd. Daarom is lichaamslengte dan ook een belangrijkere indicator dan leeftijd. U heeft bij Ado Bike de mogelijkheid om de perfect passende fiets te kunnen meten. Een te grote fiets kopen voor uw kind kan in eerste instantie een goed idee lijken omdat de fiets dan langer mee kan gaan, echter is dit niet verstandig. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide voeten bij de grond kan komen, dit in verband met de veiligheid en het op- en afstappen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 26 inch transportfiets!

Voor welke kleur gaat u?

In het bovenstaande aanbod vindt u zowel fietsen voor jongens als voor meisjes. Zo hebben voor elk kind een passende tweewieler. Of uw (klein)kind nu een stoere zwarte of grijze fiets wil of juist een prachtige blauwe of roze fiets wil. Bij onze transportfietsen 26 inch met versnellingen vindt u zeker het gewenste product. Net als de framemaat, kan een verkeerde kleur er voor zorgen dat de fiets alsnog geruild moet worden. De smaak of voorkeur van uw kind een beetje peilen is dan ook zeker aan te raden. Doe dit wel voorzichtig wanneer u de fiets als een verassing wilt geven natuurlijk. Bij Ado Bike heeft de keuze uit veel kleuren. Hieronder een selectie van enkele populaire!

  • Blauw
  • Mat Zwart
  • Wit
  • Grijs

Specificatie van de transportfiets 26 inch met versnelling

Natuurlijk hebben al deze fietsen versnellingen en een voordrager, maar toch kunnen ze onderling vel van elkaar verschillen. Neem bijvoorbeeld het frame, dit kan gemaakt zijn van aluminium of staal. Aluminium zorgt voor een lichter en roestvrij frame, maar staal daarentegen is erg stevig en maakt de fiets ook goedkoper. Het type rem is belangrijk voor de manier waarop men controle heeft over de fiets. Een terugtrap rem is voor veel kinderen vertrouwd en makkelijk in de omgang. Handremmen, velg of schijf, zijn aan het stuur te vinden en komen meer voor op volwassen fietsen. Zeker wanneer later de stap gemaakt wordt naar een 28 inch fiets is een handrem aan te raden.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]