Transportfiets 26 inch met versnellingen

Voor kinderen van 10 tot 14 jaar zijn er de transportfietsen van 26 inch met versnellingen. Door de versnellingen die op deze fietsen aanwezig zijn, is de rit naar school geen obstakel meer. Ook niet wanneer er zich heuvels op de weg bevinden.
20 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
20 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Transportfiets 26 inch met versnellingen

Een transportfiets 26 inch met versnellingen is perfect voor een jongen of meisje dat met regelmaat grote afstanden moeten fietsen, bijvoorbeeld voor naar school. Bij Ado Bike hebben we een ruim assortiment aan transportfietsen met versnellingen. Ook met een wielmaat van 26 inch en dus speciaal voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud. In het bovenstaande aanbod vindt u zowel fietsen voor jongens als voor meisjes. Zo hebben voor elk kind een passende tweewieler. Of uw (klein)kind nu een stoere zwarte of grijze fiets wil of juist een prachtige blauwe of roze fiets wil. Bij onze transportfietsen 26 inch met versnellingen vindt u zeker het gewenste product.

Framemaat berekenen

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het moeilijk zijn de exacte framemaat te vinden. Een te grote fiets kopen voor uw kind kan in eerste instantie een goed idee lijken omdat de fiets dan langer mee kan gaan, echter is dit niet verstanding. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide voeten bij de grond kan komen, dit in verband met de veiligheid en het op- en afstappen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 26 inch transportfiets!