15 producten

Transportfietsen 24 inch met versnelling

Een transportfiets 24 inch met versnellingen is perfect voor een jongen of meisje dat met regelmaat grote afstanden moeten fietsen, bijvoorbeeld voor naar school. Bij Ado Bike hebben we een ruim assortiment aan transportfietsen met versnellingen. Ook met een wielmaat van 24 inch en dus speciaal voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. In het bovenstaande aanbod vindt u zowel fietsen voor jongens als voor meisjes. Zo hebben we voor elk kind een passende tweewieler. Of uw (klein)kind nu een stoere zwarte of grijze fiets wil of juist een prachtige blauwe of roze fiets wil. Ondanks dat deze fietsen heel erg op volwassen fietsen lijken qua ontwerp, gaat het hier nog steeds om kinderfietsen. Er zijn daarom ook veel fietsen beschikbaar met wat meer speelse ontwerpen en designs. Bij onze transportfietsen 24 inch met versnellingen vindt u zeker het gewenste product. Toch een wielmaat groter? Bekijk dan ons 26 inch aanbod met versnellingen.

Een transportfiets is niet alleen heel stijlvol en trendy, maar ook nog eens praktisch. Het speciale aan een transportfiets is natuurlijk de handige voordrager. Op deze voordrager kan uw kind van alles gemakkelijk kwijt. Vaak worden er schooltassen aan het stuur van de fiets gehangen. Dit kan echter zorgen voor gevaarlijke situaties tijdens het sturen of maken van een snelle beweging. Bovendien zwiept de tas heen en weer tijdens het fietsen en kan de balans van de fiets in gevaar komen. Door de bagage op de voordrager te plaatsen worden deze problemen voorkomen en dat is natuurlijk beter dan genezen. Een voordrager is al handig, maar eventueel kunt u de transportfiets van uw kind ook uitbreiden met een krat of mand. Dit geeft de fiets niet alleen een leukere uitstraling, maar zorgt ook voor nog meer bagageruimte. Uw zoon of dochter heeft de keuze uit veel verschillende manden en kratten. Oorspronkelijk werden transportfietsen ook gebruikt met een mand erop.

  • Voordrager
  • Versnellingen
  • Stevig frame
  • Ruimte voor een krat of mand

Een transportfiets kan al snel erg zwaar worden. Zeker wanneer de voordrager beladen is en het frame bestaat uit staal. De versnellingen op deze fietsen komen daarom dan ook erg goed van pas. Met deze versnellingen kan uw kind gemakkelijk schakelen tussen de verschillende trapzwaarte en snelheden. Voor lange fietstochten en dagelijks gebruik komen hogere versnellingen beter van pas. In de stad, waar veel stuurbewegingen gemaakt moeten worden, is de standaard versnelling aan te raden. Komt uw kind een heuvel tegen op zijn of haar 24 inch transportfiets, dan is de eerste versnelling de beste optie. De meeste fietsen in deze categorie beschikken over 3 versnellingen. Voor een kinderfiets is dit ruim voldoende.

Tijdelijke korting 24 inch transportfietsen

Bij Ado Bike hebben we momenteel grote tijdelijke kortingen op onze transportfietsen. Een transportfiets 24 inch met versnellingen schaft u zo wel heel voordelig aan! Kortingen van €40,- tot maar liefst €85,- op gloednieuwe fietsen. Ook u kunt hier uw voordeel mee doen. Vind simpel het gewenste model en bestel direct online. De meeste transportfietsen 24 inch met versnellingen worden 98% rijklaar afgeleverd waardoor u ook geen omkijken heeft naar het extra monteren. Ook een paar procent monteerwerkzaamheden is eenvoudig voor iedereen. Zo wordt het online bestellen van uw gewenste fiets wel erg gemakkelijk gemaakt!

Framemaat berekenen

Kinderen groeien nog erg veel en verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Een te grote transportfiets kopen voor uw kind kan in eerste instantie een goed idee lijken omdat de fiets dan langer mee kan gaan, echter is dit niet aan te raden. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide voeten bij de grond kan komen, dit in verband met de veiligheid. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 24 inch transportfiets!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]