1 producten

Transportfiets 22 inch

Is uw (klein)zoon of (klein)dochter tussen de 7 en 9 jaar en toe aan een gloednieuwe fiets? Wellicht dat een van onze transportfietsen in het bovenstaande assortiment aan uw zoekwensen voldoet. Een transportfiets met een wielmaat van 22 inch is perfect voor kinderen met een lichaamslengte van tussen de 122 en 128 centimeter. Voornamelijk kinderen tussen de 7 en 9 jaar, maar ook kinderen van 5 of 6 jaar die groot voor hun leeftijd zijn, fietsen op een transportfiets 22 inch. Vaak zijn mensen geneigd om een fiets een maatje groter te kopen voor hun kind. Echter is dit geen verstandig idee. Het is namelijk voor een kind belangrijk dat beide voeten de grond kunnen raken als men op het zadel zit. Dit heeft alles te maken met de veiligheid en controle over de fiets. Wanneer beide voeten de grond kunnen raken is het gemakkelijker op- en afstappen. Dit is voor iedereen, maar zeker kinderen erg belangrijk. U kunt hier de framemaat van de fiets van uw kind berekenen.

Een transportfiets is erg populair. Niet alleen onder volwassenen, maar ook onder kinderen. De rede hiervoor is dat transportfietsen, naast stijlvol ook erg praktisch zijn. Normale fietsen zijn in Nederland sowieso al erg handig, maar transportfietsen doen hier een schepje bovenop. Op deze fietsen zit namelijk een handige voordrager. Hiermee kan uw kind gemakkelijk een tas of andere spullen naar school vervoeren. Er hoeft dus niks meer aan het stuur gehangen te worden, hierdoor ontstaan niet langer gevaarlijke situaties. 22 inch Transportfietsen kunnen wel wat minder mee nemen dan een 28 inch transportfiets omdat het een kleiner formaat betreft. Echter zijn ze wel zeer robuust en degelijk gebouwd. Er zijn 22 inch transportfiets beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Echter beperkt dit zich niet tot een effen laklaag. Omdat het om kinderfietsen gaat zijn er ook mooie designs, patronen en kleurencombinaties beschikbaar. Voor meisjes is er bijvoorbeeld een fiets met een mooi bloemenpatroon. Echter zijn er ook 22 inch transportfietsen die qua vorm en kleur heel erg lijken op een 28 inch transportfiets.

  • Blauw
  • Grijs
  • Zwart

Alpina Clubb transportfiets

We hebben prachtige fietsen van topmerken in ons assortiment. Ook voor de meiden tussen de 7 en 9 jaar hebben we schitterende tweewielers. Als transportfiets 22 inch hebben we onder andere de Alpina Clubb. Een mooie witte met roze banden of toch liever een paarskleurige? Ado Bike heeft de Clubb in verschillende kleuren. Liever een kinderfiets met versnellingen? Onze kinderfietsen met versnellingen beginnen pas vanaf 24 inch. Bekijk hier het aanbod.

Altec Urban transporfiets

Voor de jongens hebben we twee stoere Altec Urban varianten. Eén in jeans blauw en één in het zwart. Deze Altec fiets voor jongens tussen de 7 en 9 jaar oud is super stevig dankzij haar stalen frame en beschikt over een terugtraprem en één handrem. Als u op zoek bent naar een transportfiets 22 inch voor jongens dan zijn deze Altec Urban’s heuse aanraders. Mocht uw (klein)zoon of (klein)dochter al te groot zijn voor de 22 inch fietsen, kijk dan eens bij de transportfiets 24 inch. Ook daarin hebben we een groot en prachtig aanbod.

Framemaat berekenen

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden voor uwn kind. Een te grote transportfiets aanschaffen voor uw kind kan in eerste instantie een goed idee lijken omdat de fiets dan langer mee kan gaan, echter is dit niet aan te raden. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide voeten bij de grond kan komen, dit in verband met de veiligheid. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 22 inch transportfiets!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]