Bekijk hier de top 10 meest populaire modellen. Kies uit onder andere damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen

Door het grote aanbod fietsen kan uw keuze lastig worden. Daarom hebben we onze meest populaire modellen hier voor u op een rij gezet. Zo heeft u een duidelijk en goed overzicht van het beste wat wij u te bieden hebben. Voor meer informatie over alle fietsen kunt u contact met ons opnemen.
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
7 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Top 10 fietsen van Ado Bike

Het grote aanbod aan fietsen kan nogal overweldigend zijn. Dit kan er voor zorgen dat het is lastig is om een goede keuze te maken. Daar komt ook nog eens bij dat een fiets een investering is waar u jarenlang van wilt genieten. Om u wat te helpen, hebben wij een selectie gemaakt van onze 10 meest populaire modellen. Andere klanten gingen u voor en hebben deze fietsen uitgekozen als meest populair. Per fiets kunt u kijken wat de specificaties zijn en waar uw voorkeur naar toe gaat.  

Verschillende modellen

In deze top 10 staan een aantal erg diverse fietsen. Zo heeft u de keuze uit damesfietsen, herenfietsen, transportfietsen, stadsfietsen, omafietsen en elektrische fietsen. Uiteraard hebben wij nog veel meer fietsen van deze modellen, maar dit zijn de echte bestsellers. Zit de kleur die u wilt er niet tussen? Typ dan de naam van de desbetreffende fiets in de zoekbalk en bekijk de resultaten; meestal hebben we dat model ook in een andere kleur.

Hulp bij het zoeken van uw fiets

Heeft u behoefte aan nog meer ondersteuning of informatie bij uw aankoop? Onze fietsenexperts helpen u graag verder met extra kennis over fietsen. Voor een goed totaalplaatje van de fiets die u aan wilt schaffen, kunt langs gaan bij een van onze 4 filialen. Ook daar staan ervaren werknemers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Eventueel kan er ook een testrit gemaakt worden zodat u zeker weet dat u een goede aankoop doet. Bekijk hier het gehele Ado Bike assortiment.