Sinterklaas cadeau tips

Op 5 december vieren we het feest van Sinterklaas. Op deze speciale pagina doet u inspiratie op voor leuke cadeautjes en misschien is Sinterklaas wel zo lief om een fiets cadeau te doen. Zoekt u iets kleins, denk dan aan bijvoorbeeld een lamp of slot voor de veiligheid en een krat of fietstas om spullen mee te vervoeren. Voor ieder een passend artikel!

Cadeaus tot €15

Cadeaus tot €15 tot €25

Cadeaus van €25 tot €75

Cadeaus boven de €75

Weergave 1 to 24 van 278 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 278 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Veel fietsen nu perfect als Sinterklaascadeau

Dit jaar is niemand bij Ado Bike stout geweest! Heel het jaar door hebben wij ons gedragen en u de beste fietsen aangeboden. Helaas ging er wel eens wat mis, maar onze klantenservice heeft zich dan ook voor de volle 100% ingezet om dit goed te maken. Hiermee hebben wij de blijkbaar heel blij mee gemaakt want hij is alvast langs geweest en heeft de mooiste fietsen bij ons achter gelaten! Eigenlijk niet alleen fietsen, maar nog veel meer moois dat een perfect Sinterklaascadeau kan zijn. Denk hierbij aan leuke accessoires die samen met een fiets gegeven kunnen worden. Ook hartstikke leuk om te geven wanneer het brave kind al over een fiets beschikt natuurlijk. De fietsen in deze categorie zijn geschikt voor alle kinderen die zich goed hebben gedragen dit jaar. Door de gulheid van de Sint beschikken wij over een ruim assortiment zodat er voor iedereen altijd wel wat leuks tussen zit. Met de filters kunt u precies de producten laten tonen die u perfect lijken. Natuurlijk is alles wat de Sint heeft meegenomen erg mooi, maar zoveel mensen zoveel wensen. Om het voor de Sint extra makkelijk te maken is deze pagina verdeeld in verschillende prijscategorieën.

Het assortiment van de Sint

Zowel voor de brave meisjes én jongens is de Sint alvast langsgekomen. De mooiste jongens- en meisjesfietsen zijn beschikbaar als sinterklaascadeau. Al vanaf 2 jaar kunnen kinderen genieten van een mooie fiets. Ook loopfietsen zitten in deze selectie! Deze “normale” fietsen beschikken allemaal over zijwieltjes zodat er op een veilige manier gereden kan worden. De fietsen tussen de 14 en 20 inch zijn perfect om op te leren fietsen en omgaan met het verkeer. Bovendien zorgen de speelse designs er voor dat dit erg kleurrijke fietsen zijn! Leuk om op het schoolplein te laten zien wat de Sint door de schoorsteen heeft gebracht. Ook in Spanje kennen ze veel verschillende fietsmerken, dat blijkt maar uit het assortiment wat wij binnen hebben gekregen. Vele merken hebben hun uiterste best gedaan om fietsten te maken voor de kinderen hier in Nederland.

Wat zat er nog meer op de pakjesboot?

Naast de prachtige fietsen, zaten er ook een hele hoop andere dingen in de zak van Sinterklaas. Kleine cadeautjes die toevallig ook makkelijk in een gezette schoen of laars passen! Een luide fietsbel, stevig kettingslot of mooi fietsversiering. Leuk om los te geven, of juist in combinatie met een nieuwe fiets. Voor de fietsen met een voordrager zijn er ook leuke bakkersmanden of fietskratten beschikbaar. Extra handig want hier passen de rest van de Sinterklaascadeaus in! Hoewel het misschien niet past wanneer de Sint meerdere zakken met cadeaus heeft gebracht.