Fiets kopen via de sloopregeling Den Haag

Uw sloopregeling tegoedbon bij Ado Bike verzilveren

Wil u nog gebruik maken van de sloopregeling, dan kan dat! Let goed op de vervaldatum die u terugvindt op de bon. Vervalt uw tegoed voor 19 januari maar wilt u toch liever een fiets uitzoeken in één van onze winkels? Dat kan! Wissel uw sloopregeling bon op tijd in voor een Ado Bike tegoedbon. Deze is één jaar geldig.

Hoe kunt u met de sloopregeling nog een fiets aanschaffen?

Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar in de winkel. Wanneer u belt en aangeeft dat het om de sloopregeling gaat kunnen onze collega’s uw aanvraag in behandeling nemen en verzilveren. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de unieke code die op uw tegoedbon staat doorgeven.

U kunt er dan voor kiezen om de door u uitgekozen fiets(en) direct te laten bezorgen. Bezorgen kunnen we zowel in doos als volledig rijklaar voor u verzorgen. Vind u het moeilijk om te kiezen maar wilt toch de kaart verzilveren voordat deze is verlopen kunnen we u ook een tegoedbon verzenden welke een jaar lang geldig is.

Helaas is het door de lockdown niet meer mogelijk om in onze showroom de fietsen te bezichtigen en uit te proberen. Wat we natuurlijk nog wel kunnen is u van persoonlijk advies voorzien door onze adviseurs in de winkel, dit doen we dan allemaal telefonisch. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf te oriënteren op onze website.

Kan ik ook mijn tegoedbon online verzilveren?

Wanneer u er voor kiest om uw aanvraag online te verzilveren adviseren we contact op te nemen met de klantenservice van onze website. Onze collega’s kunnen u dan helpen om de aanvraag correct in te dienen. Op onze website is het niet mogelijk om de tegoedbon met uw unieke code zelf te verzilveren.

Tot slot, wacht dus niet te lang met het indienen van uw tegoedbon. Ook als u twijfelt kunt u altijd later nog de fietsen uitzoeken in onze winkel maar dan is uw bon in ieder geval nog geld waard.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]