Betaalmethoden

Betaalmethoden

U kunt bij Ado Bike betalen met iDEAL iDEAL is een betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

U kunt bij Ado Bike betalen met AfterPay

U hoeft met AfterPay pas te betalen wanneer u uw bestelling veilig hebt ontvangen. Zo weet u zeker dat het product bevalt en betaalt u alleen voor datgene dat u wilt houden. Afterpay beschermt zo u als consument van betalen voor producten die niet goed zijn of niet geleverd worden. Zodra de bestelling geleverd is, ontvangt u een betaaloverzicht in de app of per e-mail. Deze kunt u direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. Wanneer u van Afterpay gebruik maakt, is het verder uw eigen verantwoordelijkheid om de betaling aan deze financiële instantie te voldoen.

U kunt bij Ado Bike betalen met Paypal

Met PayPal betalen is bij Nederlandse webwinkels gratis. Transactiekosten worden aan de verkoper doorberekend zodat u zonder extra kosten kunt winkelen. Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens beschermen wij ook uw aankopen! Dus als u niet ontvangt wat u bestelt heeft, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen. Als een in aanmerking komend object, dat u online heeft gekocht, niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, vergoedt PayPal Aankoopbescherming het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). PayPal Aankoopbescherming dekt al uw online aankopen wanneer u PayPal gebruikt.

 

U kunt bij Ado Bike betalen met Klarna

U shopt, dus u bepaalt hoe u betaald. Met Klarna is het mogelijk om er zelf voor te kiezen wanneer u betaald. Het is mogelijk om direct af te rekenen zoals u gewend bent bij bijvoorbeeld IDeal, maar achteraf betalen is ook een optie. Zo heeft u de tijd om het product in ontvangst te nemen en pas te betalen wanneer u tevreden bent met de aankoop. Klara biedt u ook een aankoopbescherming aan. Een verkeerde bestelling, kapotte of missende onderdelen?  U hoeft dan niet aan Klarna te betalen voordat alles opgelost en naar wens is! Eventueel is er ook een Klarna app die het shoppen en betalen voor uw makkelijk maakt.

U kunt bij Ado Bike betalen met In3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje met begeleidend sms’je zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

U kunt bij Ado Bike betalen met Credit Card

Betalen met Credit Card gaat altijd goed en is erg vertrouwd. De chip en pincode heeft u bij een online aankoop niet nodig. Wel wordt er gevraagd om het pasnummer en de verloopdatum van uw Credit Card. Als extra beveiligingsmaatregel kunt u ook een wachtwoord instellen om er zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Voor bijvoorbeeld de Rabobank zult u ook een reader nodig hebben. Met een Creditcard betaalt u niet direct, maar komt de rekening achteraf, vaak aan het eind van de maand. Het voordeel hiervan is dat u pas betaald wanneer u het product binnen is. Mocht er iets mis gaan kunt u de betaling altijd nog annuleren.

U kunt bij Ado Bike betalen met Bancontact

De missie van Bancontact is betrouwbaarheid voor zowel consumenten als bedrijven. Ze zien het als doel om te voorloper te zijn op het gebied van elektronische betalingen en bijbehorende diensten. U kunt uw online aankopen veilig en snel doen in een vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. De vier kernwaarden van dit bedrijf zijn moedig, eenvoudig, mens en betrouwbaar. Door altijd opzoek te gaan naar nieuwe, heldere en veilige manieren van innovatie, zorgt Bancontact er met persoonlijk contact voor dat u met een fijn gevoel kunt betalen.