Montage Handleidingen

Onze fietsen worden doorgaans in doos geleverd, deze fietsen zijn voor 85% afgemonteerd. Dit betekent dat u nog het één en ander in elkaar moet zetten. Hiervoor is geen specifieke kennis nodig, een inbussleutel, schroevendraaier en een steeksleutel voldoet. Na het monteren/vastzetten van het stuur, pedalen, zadel en in enkele gevallen het voorwiel is de fiets gereed voor gebruik. Bekijk hier de montage tabel voor een Altec of Umit fiets.

Montage handleidingen per categorie:

Wanneer u een fiets rijklaar besteld, is de levertijd 5-8 werkdagen. U ontvangt wel bericht over de bezorgdatum uiteraard. Ongeveer een half uur van te voren belt de koerier dat hij of zij onderweg is! Zo weet je wanneer je thuis moet zijn voor de levering. Om schade te beperken worden het stuur en de trappers niet afgemonteerd. Let op bij het monteren van de trappers dat er een linker en rechter pedaal is. Zie hier een video die u kan helpen bij het monteren van de pedalen.

Wij raden aan om de fiets binnen 3 maanden langs een fietsenmaker te brengen voor een onderhoudsbeurt, zodat alles essentiële onderdelen nagetrokken worden. Hiermee voorkomt u overbodige reparaties die zich voor kunnen doen!

Montage video per merk: