Afmonteren van de fiets

Bijna al onze fietsen worden in doos bij u thuis geleverd. Dit betekent dat 85% is afgemonteerd en dat u het laatste stukje montage zelf kunt uitvoeren. Onze ervaring leert dat veel mannen en vrouwen hier handig genoeg voor zijn. Montage set nodig? Alle gereedschap die u nodig heeft voor het monteren van een fiets in doos!

Hieronder vindt u een kort overzicht van de te monteren onderdelen van een fiets in doos. Via de link ziet u ook per model wat u nog moet monteren en wat de moeilijkheidsgraad is. Klik hier om het te bekijken.

 Standaard  Optioneel*
 Spatborden  Jasbeschermer
 Koplamp  Voordrager
 Stuur  Remmen afstellen
 Bel  Versnellingen afstellen
 Pedalen  Stabilisator
 Standaard  
 Zadel(pen)  
 Voorwiel   

* Niet elke fiets beschikt over deze verschillende specificaties

Zie hier onze handleidingen:

Montagehandleiding Transportfietsen

Montagehandleiding Stadsfietsen

Montagehandleiding Omafietsen

Montagehandleiding Kinderfietsen

Montagehandleiding Mountainbikes

Montagehandleiding E-bikes

Voordrager monteren

Rijklaar
Wenst u de Altec, umit, Crown of Holandia fiets rijklaar thuis te ontvangen? Dat kan! De levertijd bedraagt ongeveer 5-8 werkdagen en de kosten hiervoor bedragen €65. Ongeveer een half uur van te voren belt de koerier dat hij of zij onderweg is! Zo weet je wanneer je thuis moet zijn voor de levering. Het voordeel hiervan is, dat u alleen nog maar het stuur hoeft vast te zetten en bij sommige fietsen de voordrager te monteren. Daarna kunt u meteen op de fiets stappen voor een mooi ritje. 

Rijklare fietsen worden op een doordeweekse dag geleverd door een aparte koeriersdienst. Hiervan is helaas geen tijdsindicatie beschikbaar, maar de bezorger heeft wel uw telefoonnummer. U ontvangt 1 tot 2 dagen bericht van de dag van levering. Het is niet mogelijk om zelf een voorkeur dag aan te geven. 

Buiten Nederland is het nog niet mogelijk om een rijklare fiets te bestellen.