Over ons

Geschiedenis

Al bijna 10 jaar geleden openden we onze eerste winkel in Den Haag, naast de ICI Paris en tegenover de Hema. Op de Leyweg zijn we gestart met een oppervlakte van net 100 vierkante meter. Iedereen van een fiets voorzien van een degelijke kwaliteit maar scherpe prijs was de missie. Na een intensieve verbouwing en een nieuwe voorraad aan fietsen, gingen de deuren op 28 april 2008 definitief open onder de naam Ado Bike. De naam word vaak gelinkt aan de club ADO Den Haag, maar buiten een toevallige bijkomstigheid hebben ze niks met elkaar te maken. Onze naam is voortgekomen uit een al bestaande franchiseonderneming waar, met name in Den Haag, vaak de link word gelegd met de voetbalclub.

Na 5 jaar in ons oude pand was het tijd voor uitbreiding en vernieuwing. Met een nieuwe logo en onafhankelijk van de franchiseonderneming, waar we deel van uitmaakten, zijn we verhuisd naar een groter pand op de Leyweg. De opkomst van de elektrische fietsen hebben we met veel interesse gevolgd en op geanticipeerd, inmiddels is bijna de helft van onze winkeloppervlakte gevuld met e-bikes. Wat is begonnen met 1 winkel op een oppervlakte van 100 vierkante meter is nu een uitgegroeid tot 3 filialen in Den HaagDelft en Maassluis met meer dan 20 man personeel die dagelijks voor u klaar staan.

Onze missie

Met de komst van het internet en de crisis die na 2008 ontstond hebben veel collega fietsenwinkels het erg moeilijk gehad. Zo zijn er een behoorlijk aantal genoodzaakt moeten stoppen met de activiteiten. In zo’n turbulente periode hebben wij in tegenstelling tot anderen wel bestaansrecht gehad. We hebben zelfs een groei mogen doormaken. Dit was mede te aan onze vele trouwe klanten. Die niet alleen zelf bleven terugkomen, maar ook heel veel voor ons betekend hebben in de vorm van mond tot mond reclame. 

Wij staan voor tevredenheid bij onze klanten, de wensen van de klant staan voorop, problemen worden altijd zo snel mogelijk opgelost. Ons doel is om voor een glimlach te zorgen en verwachtingen te overtreffen. Niet alleen iets zeggen maar het ook waarmaken is voor ons essentieel. Een klantvriendelijke benadering staat erg hoog in het vaandel, want onze klanten zijn: “mensen die ervoor kiezen hun zuurverdiende geld bij ons uit geven”. Een fiets kopen kan tegenwoordig bijna overal maar hoe zit het daarna met de service? Bij Ado Bike hoeft u zich daar niet druk om te maken want wij ontzorgen u volledig. “U bent van harte welkom”, of u nu uw fiets bij ons heeft aangeschaft of niet, wij proberen altijd uw fiets zo snel en goed mogelijk te herstellen. Lukt dit niet dan gaan we met u op zoek naar de juiste fiets die bij u past. Voor reparaties hoeft u geen afspraak te maken, u kunt altijd binnenlopen en reparaties worden altijd snel en vakkundig uitgevoerd.

Naast onze snelle service die word uitgevoerd door experts bieden we ook een groot assortiment aan fietsen aan. Fietsen voor ieder lid van de familie van elke leeftijd en voor elk budget zijn bij ons verkrijgbaar. Van de kleinste fietsen met zijwieltjes tot de hippe en snelle elektrische fietsen, u vind ze allemaal bij Ado Bike. Wij werken met merken als Cortina, Altec, Qwic, Volare en vele anderen. Deze fietsen bieden wij naast onze winkels, ook met de laagste prijsgarantie aan op onze webshop.