Scooterwinkel Maassluis

Fietsenwinkel Den Haag

Scooter winkel Maassluis

Bent u opzoek naar een scooterwinkel in Maassluis? Kom dan langs bij scooterwinkel Jos Lock 2-wielers / Ado Bike Maassluis! Wij zijn gevestigd in Maassluis aan de Haven 11. Met de steeds drukker wordende straten zijn veel mensen op zoek naar een ander vervoersmiddel dan de auto. Zeker als u net wat verder van uw werk of school woont, is een scooter de perfecte oplossing. Veel goedkoper en zuiniger dan een auto én overal makkelijk te parkeren. Bij de scooterwinkel van Jos Lock 2-wielers / Ado Bike te Maassluis worden er scooters van veel verschillende merken aangeboden tegen een scherpe prijs. U kunt altijd een vrijblijvende testrit komen maken bij ons filiaal aan de haven van Maassluis. Kom vandaag nog langs!

Contactgegevens ADO Bike Maassluis

 Haven 11
 3143 BB Maassluis

Onze openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten

 

 

 

 

 

 

 


Onze 4 winkels

Bezoek een van onze winkels


Fiets reparatie

Is uw fiets stuk? Kom naar onze werkplaats


Maak een proefrit

maakt een proefrit bij ons filiaal

Categorieën


Damesfietsen

Bekijk onze damesfietsen


Herenfietsen

Bekijk onze herenfietsen


Transportfietsen

Bekijk onze Transportfietsen


Omafietsen

Bekijk onze omafietsen

 

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten:

Twee weken geleden hebben we bij Adobike een nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Tot nu toe niets dan lof over de fiets die als een zonnetje 'loopt' én Adobike. Niet alleen waren zij de goedkoopste speler in de markt en konden we tegen een mooie prijs de Altec transportfiets aanschaffen, we waren Ook zeer te spreken over de service en vooral de voortvarendheid waarmee Adobike te werk ging. Binnen twee dagen werd de fiets bezorgd en op schriftelijke vragen die we stelden kregen we heel Snel antwoord. Erg prettig. En geruststellend. In eerste instantie waren we een beetje huiverig om bij Adobike een order te plaatsen, want onbekend maakt onbemind, maar gelukkig bleek al Snel dat onze 'vooroordelen' ongegrond waren. Adobike is een betrouwbare, deskundige dealer en als we al een warme douche mogen uitdelen, dan staat Adobike wat ons betreft vooraan in de rij.

Verbeterpunten:

Een vel bijvoegen in de doos waarop staat dat de handleiding, die nodig is om de fiets in elkaar te zetten, op de site terug te vinden is. Dit staat weliswaar op de bevestiging vermeld maar dit leest een klant niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten:

Zeer goede service. Na bestelling binnen een dag de fiets thuis. Er zat een grote beschadiging in de lak op mijn nieuwe fiets. Geen probleem. Hij werd kosteloos bij mij thuis opgehaald en ik kreeg al binnen een dag een nieuwe fiets bezorgd. Ook kreeg ik er een gratis lakstift bij voor wat kleine stukjes waar iets lak miste. Duidelijke communicatie in de emails. Goed bereikbaar. Snel antwoord. Heel vriendelijk. Goede site met nuttige informatie. De fiets was binnen een uur af te monteren. Hij fietst heerlijk.

Verbeterpunten:

Misschien is het handig om er wat fietsvet bij te doen voor bij de trappers en het stuur. Vragen aan DHL om voorzichter te zijn met de dozen. Zitten vaak gaten in de doos door ietwat ruige omgang.

Een online en offline showroom

Omdat een scooter een investering is voor de langer termijn, snappen wij dat u er goed over na wilt denken. Op onze webshop kunt u vanuit de luie stoel in alle rust ons aanbod aan scooters bekijken. Zo verkopen wij scooters van SYM, Peugeot, Vespa, BTC en Piaggio. SYM houdt tijdens het produceren van hun scooters rekening met veiligheid, milieu en werkomstandigheden. Zo brengen zij u het beste aanbod, aan scooters op een verantwoorde manier. Met een Peugot scooter vergroot u uw vrijheid en mobiliteit zodat u kunt gaan en staan waar u wilt. Dit merk heeft uitstraling, betrouwbaarheid en comfort perfect gecombineerd. Vespa is misschien wel het bekendste merk wanneer het om scooters gaat. Mateloos populair en voor een goede rede! De uitstraling en kwaliteit van deze scooters spreken voor zich. Een BTC scooter is betaalbaar en beschikt over een modern design. Door dit merk is een scooter voor werkelijk iedereen beschikbaar. Met al meer dan 70 jaar ervaring is het merk Piaggio een echte veteraan. Het design is ondanks de leeftijd van het merk erg modern en de scooters van hoge kwaliteit. U kunt gemakkelijk de prijzen en specificaties vergelijken voor een goed overzicht. Met meer dan 70 scooters in ons assortiment zit er altijd wel eentje voor iedereen bij. Bekijk hier ons online aanbod aan scooters. Wilt u langskomen om te zien hoe de scooter voelt en rijdt? Kom dan langs bij ons filiaal in Maassluis of stuur direct een mail joslock@adobike.nl. Vakkundig personeel geeft u graag extra informatie en tips mee over uw nieuwe scooter. Is het model dat u wilde niet meer voorradig, dan zijn deze vaak wel te bestellen. Heeft u een oude scooter die u in wilt ruilen? Ook dat kan bij onze scooterwinkel!

Welk merk scooters

Ons aanbod scooters is zeer divers zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Het is daarom ook mogelijk om met elke portemonnee een scooter aan te schaffen. Bekende grote merken als Vespa en Kymco kunnen wij op bestelling voor u leveren. Omdat het aanbod aan scooters nogal groot is, kan het lastig zijn een keuze te maken. U kunt daarom het beste aangeven wat voor scooter u precies wilt hebben. Wanneer u uw voorkeur qua merk, stijl en specificaties doorgeeft aan onze monteurs helpen die u graag met uw keuze. U krijgt zo altijd de perfecte scooter mee uit onze scooterwinkel.

Scooterreparatie

Mankeert er wat aan uw scooter? Ook dan kunt u bij de scooterwinkel van Jos Lock 2-wielers / Ado Bike in Maassluis terecht. Stuur direct een email! Hier staan onze specialisten graag voor u klaar. Om u de beste service te bieden is ons streven om elke reparatie in uiterlijk 2 dagen uit te voeren. U kunt zonder afspraak binnen lopen en dan bespreken we samen met u de prijs van de werkzaamheden. Wanneer onze monteurs tijdens de reparatie meer mankementen vinden aan uw scooter nemen we gelijk contact met u op. Zo komt u later niet voor onverwachtse kosten te staan. Het is aan te raden uw scooter minimaal 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.