Scooter kopen in regio Maassluis bij Jos Lock 2-wielers / Ado Bike

Bent u opzoek naar een scooterwinkel in Maassluis? Kom dan langs bij Jos Lock 2-wielers / Ado Bike  Maassluis! Wij zijn gevestigd in Maassluis aan de Haven 11.

Met de steeds drukker wordende straten zijn veel mensen op zoek naar een ander vervoersmiddel dan de auto. Zeker als u net wat verder van uw werk of school woont, is een scooter de perfecte oplossing. Veel goedkoper en zuiniger dan een auto én overal makkelijk te parkeren. Bij de scooterwinkel van Jos Lock 2-wielers / Ado Bike  te Maassluis worden er scooters van veel verschillende merken aangeboden tegen een scherpe prijs. U kunt altijd een vrijblijvende testrit komen maken bij ons filiaal aan de haven van Maassluis. Kom vandaag nog langs!

Een online en offline showroom

Omdat een scooter een investering is voor de langer termijn, snappen wij dat u er goed over na wilt denken. Op onze webshop kunt u vanuit de luie stoel in alle rust ons aanbod aan scooters bekijken. Zo verkopen wij scooters van SYM, Peugeot, Vespa, BTC en Piaggio. SYM houdt tijdens het produceren van hun scooters rekening met veiligheid, milieu en werkomstandigheden. Zo brengen zij u het beste aanbod, aan scooters op een verantwoorde manier. Met een Peugot scooter vergroot u uw vrijheid en mobileit zodat u kunt gaan en staan waar u wilt. Dit merk heeft uitstraling, betrouwbaarheid en comfort perfect gecombineerd. Vespa is misschien wel het bekendste merk wanneer het om scooters gaat. Mateloos populair en voor een goede rede! De uitstraling en kwaliteit van deze scooters spreken voor zich. Een BTC scooter is betaalbaar en beschikt over een modern design. Door dit merk is een scooter voor werkelijk iedereen beschikbaar. Met al meer dan 70 jaar ervaring is het merk Piaggio een echte veteraan. Het desing is ondanks de leeftijd van het merk erg modern en de scooters van hoge kwaliteit. U kunt gemakkelijk de prijzen en specificaties vergelijken voor een goed overzicht. Met meer dan 70 scooters in ons assortiment zit er altijd wel eentje voor iedereen bij. Bekijk hier ons online aanbod aan scooters.

Wilt u langskomen om te zien hoe de scooter voelt en rijdt? Kom dan langs bij ons filiaal in Maassluis of stuur direct een mail. Vakkundig personeel geeft u graag extra informatie en tips mee over uw nieuwe scooter. Is het model dat u wilde niet meer voorradig, dan zijn deze vaak wel te bestellen. Heeft u een oude scooter die u in wilt ruilen? Ook dat kan bij onze scooterwinkel!

Welk merk scooters

Ons aanbod scooters is zeer divers zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Het is daarom ook mogelijk om met elke portemonnee een scooter aan te schaffen. Bekende grote merken als Vespa en Kymco kunnen wij op bestelling voor u leveren. Omdat het aanbod aan scooters nogal groot is, kan het lastig zijn een keuze te maken. U kunt daarom het beste aangeven wat voor scooter u precies wilt hebben. Wanneer u uw voorkeur qua merk, stijl en specificaties doorgeeft aan onze monteurs helpen die u graag met uw keuze. U krijgt zo altijd de perfecte scooter mee uit onze scooterwinkel.

Scooterwinkel Maassluis Monteurs
Scooterwinkel Maassluis Monteurs

Scooterreparatie

Mankeert er wat aan uw scooter? Ook dan kunt u bij de scooterwinkel van Jos Lock 2-wielers / Ado Bike  in Maassluis terecht. Stuur direct een email! Hier staan onze specialisten graag voor u klaar. Om u de beste service te bieden is ons streven om elke reparatie in uiterlijk 2 dagen uit te voeren. U kunt zonder afspraak binnen lopen en dan bespreken we samen met u de prijs van de werkzaamheden. Wanneer onze monteurs tijdens de reparatie meer mankementen vinden aan uw scooter nemen we gelijk contact met u op. Zo komt u later niet voor onverwachtse kosten te staan. Het is aan te raden uw scooter minimaal 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Contactgegevens

Ado Bike / Joslock
Haven 11, 
3143 BB Maassluis

joslock@adobike.nl
010-591 2175

© 2009-2019 Ado Bike.