Scooter reparatie

Bij Ado bike kunt u ook terecht voor fiets reparatie en fiets onderhoud van uw fiets en uw elektrische fiets. Wij nemen ook fietsen aan die niet bij ons gekocht zijn en we hebben ervaring met veel fietsenmerken. Wij werken niet op afspraak, u kunt gewoon langs komen met uw fiets. Meestal wordt het dezelfde dag nog opgelost, wij vinden snelle service belangrijk. Vooraf wordt samen met de klant het bedrag afgesproken. Wanneer onze fietsenmaker er tijdens de fiets reparatie achter komt dat meerdere zaken gerepareerd moeten worden, wordt dit altijd eerst met u overlegt zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Kan ik bij Ado Bike ook terecht voor fietsonderdelen of fietsaccessoires?

De meeste mensen kunnen zelf een band plakken, ketting er weer opleggen of bijvoorbeeld de fietsketting afstellen. Wij verkopen ook fietsonderdelen en fietsaccessoires zodat u uw fietsreparatie en fiets onderhoud zelf kunt doen. Maar natuurlijk kunnen we naast deze kleine fietsreparaties ook grote fietsreparaties voor u uitvoeren. Onze professionele fietsenmakers kunnen uw fietsprobleem snel en vakkundig oplossen.

Heeft u vragen?

Met vragen over uw fiets reparatie of andere zaken kunt u altijd contact opnemen met één van onze winkels. Hieronder een overzicht met onze contact gegevens. Voor actuele prijzen met betrekking tot fiets reparatie verwijzen we u graag naar het overzicht op deze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in één van onze winkels. Onze fietsenmaker staat klaar om u te adviseren.

Voor scooter reparatie Maassluis kunt u terecht bij ons filiaal aan de Haven in Maassluis:

Ado Bike / Joslock
Haven 11, 
3143 BB Maassluis

joslock@adobike.nl
010-591 2175