Reparatie

Bij Ado bike kunt u ook terecht voor fiets reparatie en fiets onderhoud van uw fiets en uw elektrische fiets. Wij nemen ook fietsen aan die niet bij ons gekocht zijn en we hebben ervaring met veel fietsenmerken. Wij werken niet op afspraak, u kunt gewoon langs komen met uw fiets. Meestal wordt het dezelfde dag nog opgelost, wij vinden snelle service belangrijk. Vooraf wordt samen met de klant het bedrag afgesproken. Wanneer onze fietsenmaker er tijdens de fiets reparatie achter komt dat meerdere zaken gerepareerd moeten worden, wordt dit altijd eerst met u overlegd zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Kan ik bij Ado Bike ook terecht voor fietsonderdelen of fietsaccessoires?

De meeste mensen kunnen zelf een band plakken, ketting er weer opleggen of bijvoorbeeld de fietsketting afstellen. Wij verkopen ook fietsonderdelen en fietsaccessoires zodat u uw fietsreparatie en fiets onderhoud zelf kunt doen. Maar natuurlijk kunnen we naast deze kleine fietsreparaties ook grote fietsreparaties voor u uitvoeren. Onze professionele fietsenmakers kunnen uw fietsprobleem snel en vakkundig oplossen.

Heeft u vragen?

Met vragen over uw fiets reparatie of andere zaken kunt u altijd contact opnemen met één van onze winkels. Hieronder een overzicht met onze contact gegevens. Voor actuele prijzen met betrekking tot fiets reparatie verwijzen we u graag naar het overzicht onderaan deze pagina. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in één van onze winkels. Onze fietsenmaker staat klaar om u te adviseren.

Voor fiets reparatie Den Haag kunt u terecht bij ons filiaal op de Leyweg:

Ado Bike XL
Leyweg 595c
2545 GH Den Haag
070- 308 0840

Voor fiets reparatie Rijswijk kunt u terecht bij ons filiaal op de Prinses Beatrixlaan:

Ado Bike
Prinses Beatrixlaan 937
2284 BK Rijswijk
070-396 5472

Voor fiets reparatie Delft kunt u terecht bij ons filiaal op de Papsouwselaan:

Ado Bike
Papsouwselaan 474a
2624 EP Delft
015-285 0242

Voor fiets reparatie Maassluis kunt u terecht bij ons filiaal bij de Haven:

Ado Bike / Joslock
Haven 11, 
3143 BB Maassluis
010-591 2175

Voor scooter reparatie Maassluis kunt u terecht bij ons filiaal bij de Haven:

Ado Bike / Joslock
Haven 11, 
3143 BB Maassluis
010-591 2175

Ado Bike is een fietsenwinkel die zowel online als in haar vier fietsenwinkels een groot assortiment fietsen verkoopt. Wij staan bekend om ons professioneel advies, snelle service en scherpe prijzen. Ado Bike verkoopt onder andere elektrische fietsen van de volgende merken: Qwic, Victoria, GazelleCortina en AltecStadsfietsen (damesfietsen en herenfietsen) verkopen wij van onder andere de volgende merken: Cortina en Altec en Static. Voor kinderfietsen kunt u ook bij ons terecht, wij verkopen jongensfietsen en meisjesfietsen van onder andere Volare, Altec en Alpina.

Reparatie overzicht

*excl. = Alleen de montagekosten. Hierbij komen nog de kosten van het materiaal. Dit kan per reparatie verschillen afhankelijk van het door u gekozen materiaal.
*incl.  = Dit is de prijs inclusief het materiaal en de montagekosten.

© 2009-2019 Ado Bike.