Qwic Trend

0
De Qwic trend serie behoort tot de meest verkochte elektrische fiets van Qwic. Deze e-bikes zijn heel luxe verkrijgbaar, maar komen ook als een no-nonsense instapmodel. U weet zeker dat u over een hoogwaardige fiets zult beschikken.
Lees meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

Qwic trend serie, waarom deze fiets?

De Trend serie van Qwic biedt de kwaliteit die u gewend bent van Qwic voor een zachte instapprijs. De Trend serie bestaat uit 4 modellen waarvan 2 met een voorwielmotor en 2 met een middenmotor. Ook heeft de trend serie een vouwfiets die word aangeboden in 2 verschillende kleuren die de compact serie oftewel de Qwic CFN7 wordt genoemd. Dit merk heeft dus niet alleen elektrische stadsfietsen, maar zorgt voor een zeer divers aanbod. Met een elektrische fiets bent u niet alleen snel onderweg, het bespaart ook nog een brandstof en dus geld! In de stad is het vaak nog makkelijker om de fiets te pakken ook.

Wat heeft de trend serie van Qwic te bieden?

De trend serie van Qwic begint met het instapmodel Qwic TFN7.2 Lite. Deze voorwiel aangedreven e-bike heeft 7 versnellingen en een analoge display. De TFN7.2 Lite is een no nonsense elektrische fiets die garant staat  voor een goede ondersteuning en degelijke kwaliteit zonder al te veel luxe en is ideaal voor iedereen die niet meer wil uitgeven dan €1549,-.

De Qwic TFN7 is de luxere uitvoering van de TFN7.2 Lite. Ook dit model heeft een voorwielmotor maar heeft in tegenstelling tot zijn Lite broertje wel de nodige luxe en comfort. Denk hierbij aan een digitale display met uitgebreide functies. Maar dat is natuurlijk niet alles, de TFN7 is ook voorzien van een verende voorvork en een verende zadelpen voor extra comfort en een betere rijbeleving. De eerste variant in de trend serie met middenmotor is de Qwic TMN7 met bafang middenmotor. Deze krachtige middenmotor bied een krachtige ondersteuning en stabiliteit. De Qwic TMN7 is de voordeligste e-bike die word aangeboden door Qwic met een middenmotor. De veruit best verkochte e-bike uit de trend serie van Qwic is de Qwic TMN7 HS11. Deze topper heeft in tegenstelling tot de “gewone” TMN7 een remsysteem van magura met een hydraulisch remsysteem. Dit houd in dat het remsysteem werkt op basis van oliedruk en u met een minimale inspanning maximale grip ervaart. Niet voor niets is deze elektrische fiets dan ook verkozen tot beste

  • Qwic TFN7
  • Qwic TMN7
  • TMN7 HS11

 

Elektrische fiets met middenmotor

Tot slot is er de Qwic CFN7, deze elektrische vouwfiets is aangedreven met een voorwiel en heeft 7 versnellingen en een digitale display. Omdat deze compacte e-bike makkelijk op te vouwen is, kan deze altijd mee in de bus of trein maar heeft u ook thuis minder ruimte nodig om hem veilig op te bergen. Ideaal voor mensen die vaak moeten reizen met het openbaar vervoer. U hoeft namelijk geen extra ticket te betalen om deze fiets mee te nemen.

Accukeuze in de trend serie

De Qwic trend series worden standaard geleverd met een 375Wh accu met een gemiddeld bereik van 60 kilometer. Bij de Trend serie is een upgrade mogelijk voor een 500Wh accu als u meer kilometers wilt behalen op uw fiets. Langere fietstochten/vakanties zijn makkelijk te maken met deze elektrische fiets.

Zelf ervaren?

Wilt u zelf ervaren wat deze e-bikes te bieden hebben dan kunt u altijd een geheel vrijblijvende proefrit maken in een van onze filialen. Als Premium dealer van Qwic e-bikes hebben we in onze winkels een breed aanbod aan modellen die u kunt proberen maar zit dat ene model die u specifiek wil toevallig niet op voorraad kunnen we deze natuurlijk vrijblijvend voor u bestellen. Kom daarom langs of maak een afspraak in een van onze filialen en ervaar het zelf.