Qwic fiets Rijswijk

Qwic fiets Rijswijk 

Kom langs voor een vrijblijvende proefrit op een Qwic Fiets in Rijswijk! U kunt elke dag langskomen om rustig rond te kijken of te vragen naar persoonlijk advies over de fiets die het beste bij u past. U kunt misschien Qwic al door de populariteit die zij over de afgelopen jaren verkregen hebben. Het is een merk wat garant staat voor kwaliteit, uitstekende fietsen en een goed service. Het is dan ook een genoegen om qwic fietsen aan te mogen bieden in ons filiaal in Rijswijk. De vakmensen bij Qwic zorgen er voor dat u altijd over de modernste en fijnste fietsen kan beschikken. Kiest u voor een Qwic fiets dan kiest u voor kwaliteit.

Openingstijden

Maandag

12:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 21:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

12:00 - 17:00

De Ado Bike vestiging te Rijswijk heeft een ruim assortiment en voor iedereen wel een geschikte Qwic fiets. Onze bekwame monteurs staan u graag bij met raad en daad. Stel gerust uw vragen zodat u met een goed gevoel en de juiste fiets naar buiten gaat. Het is natuurlijk aan uw welke fiets u kiest, maar voor iedereen bestaat er wel de perfecte Qwic fiets. Naast het repareren en onderhouden van reguliere fietsen, zijn onze monteurs ook gespecialiseerd in het onderhouden van e-bikes. Mocht er wat aan uw elektrische fiets mankeren of moet er iets afgesteld worden? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom. U kunt altijd zonder afspraak langskomen en even binnen lopen bij ons filiaal.

E-bikes Qwic series

Een fiets van Qwic kan onderverdeeld worden in 3 series. Deze zult u tijdens uw zoektocht naar een Qwic e-bike waarschijnlijk wel tegen zijn gekomen. De eerste serie genaamd Trend is een redelijk nieuwe. Ondanks dit is deze serie meermaals bekroond met prijzen, waaronder beste elektrische stadsfiets in zijn klasse. Voor all round gebruik zijn dit dé perfecte fietsen. Gaat u graag op langere fietstochten, of gebruikt u de fiets dagelijks voor woon- en werkverkeer. Deze fiets kan het allemaal en meer! U kunt het Ado Bike filiaal te Rijswijk zelf een aantal specificaties van uw Qwic fiets aanpassen. Verschillende accu’s hebben bijvoorbeeld invloed op de actieradius van de fiets. Uiteraard kunt u zelf kiezen of u gebruik maakt van deze optie, de fiets beschikt sowieso al over een krachtige middenmotor.

Voor design en comfort, moet u bij de Qwic Premium zijn. Deze elektrische fietsen beschikken over een handgemaakt frame. U bent verzekerd van  kwaliteit, klasse en comfort. Niet alleen heel modern maar ook gemaakt met oog voor detail. Een premium Qwic fiets kunt u vinden in Ado Bike Rijswijk. Hier staan verschillende modellen en kleuren voor u om uit te kiezen. Met de voorwielmotor beschikt u altijd over een krachtige ondersteuning gedurende de hele fietstocht. Lange tochten van wel 180 km kunnen behaald worden met de beste accu op de markt. Dit wil echter niet zeggen dat de standaard meegeleverde accu niet krachtig is!

De meeste geprezen Qwic fiets kunt u ook vinden in het Ado Bike filiaal Rijswijk. Dit is de Qwic performance, ofwel “The best we can build”. Voor iedereen die graag de best mogelijke fietsen wil hebben is de Performance de beste optie. Met een krachtige motor en diverse aandrijf-opties weet u zeker dat u met deze fiets onderweg een fijne rit zult hebben. Uiteraard kunt u bij Ado Bike Rijswijk terecht voor al uw vragen en advies over een passende Qwic fiets. Kwaliteit en service zijn de twee belangrijkste pijlers voor Qwic en dat is goed te merken aan deze e-bikes.

  • Qwic Trend
  • Qwic Premium
  • Qwic Performance

Service en garantie Qwic fiets Rijswijk

Voor een Qwic elektrische fiets die u in onze fietsenwinkel in Rijswijk heeft aangeschaft, geldt altijd minimaal 2 jaar garantie en 1 gratis servicebeurt. Tijdens deze servicebeurt wordt uw e-bike op alle benodigde punten gecheckt, voorzien van onderhoud en heeft u uw fiets bijna altijd dezelfde dag weer terug. Voor een servicebeurt kunt u altijd binnen lopen zonder afspraak. Ado Bike Rijswijk is 7 dagen per week geopend. U kunt echter buiten de openingstijden om terecht op onze website voor meer informatie!