Wees er als eerste bij! Pre order nu alvast een van deze populaire fietsen.

0
Sinterklaascadeau Deze pre-orders worden binnenkort verwacht.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Pre Order fietsen

Als eerste een van deze populaire fietsen ontvangen? Het is mogelijk nu een pre order te plaatsen! Nog voordat ze daadwerkelijk in het assortiment opgenomen, kunt u al de trotse eigenaar zijn. Een pre order is alleen beschikbaar voor de meeste populaire modellen, ze zijn dan ook erg gewild. Momenteel nog niet op voorraad, maar binnenkort dus wel! Het gaat hoe dan ook storm lopen met deze fietsen, de voorraad is namelijk beperkt. Daarom bieden wij ze nu al aan, zodat u de kans heeft er een te claimen. Het kan zijn dat ze al op zijn voordat de voorraad daadwerkelijk binnen is. Vis niet achter het net en bestel snel een van deze toppers!

De pre order fiets kan ook rijklaar bij u geleverd worden. Zo kan er bijna direct op een nieuwe pre order fiets gereden worden na ontvangst Afhankelijk van welke fiets het is, hoeft u maar een paar onderdelen zelf te monteren. Dit zijn de trappers indraaien, het stuur rechtzetten en eventueel een voordrager monteren. Voor een iets hogere prijs en langere levertijd maken wij u het zo gemakkelijk mogelijk!

De verwachte levertijd van een pre order fiets ligt tussen de 2 en 3 weken vanaf het moment dat deze beschikbaar is. We geven per fiets in de omschrijving aan hoe lang het duurt voordat de fiets binnen is. Van de exacte leverdatum houden wij u natuurlijk tijdig op de hoogte. Hierdoor bent u op de hoogte wanneer de fiets geleverd gaat worden. Nog voordat de fiets in de reguliere verkoop gaat!

Voor vragen en extra informatie over de pre order fietsen kunt uiteraard bij onze service terecht! 

← Keer terug naar de backoffice    Onze filialen zijn open als servicepunt voor uw fietsen. Sloopregeling tegoed kunt u bij ons verzilveren. Mail uw aanvraag naar: [email protected] ! Verbergen