8 producten

Black Friday fietsen

Elk jaar is er een periode dat je kan genieten van de beste aanbiedingen. Ado Bike begint dit jaar al vroeg met de aanbiedingen, zodat je over een fiets met de beste mogelijk prijs kan beschikken. Heel deze categorie is gevuld met de mooiste fietsen uit ons assortiment. En dat ook nog eens voor de laagst mogelijke prijs! Echt nergens zal je de fietsen voor een betere prijs vinden dan bij Ado Bike. Soms bedraagt de korting wel meer dan 50%! Een uitgelezen kans om dus een goedkope maar kwalitatief sterke fiets te bemachtigen. Aarzel niet want een actie met deze torenhoge kortingen kan natuurlijk nooit lang duren. Voordat je het weet zijn alle koopjes op en vis je achter het net!

Het is verstandig om deze categorie goed in de gaten te houden omdat het aanbod nogal kan verschillen. Wanneer de ene fiets uitverkocht is, zal het aanbod aan worden gevuld met een ander model. Niet dat er niet genoeg te kiezen is, want het aanbod is zeer divers. In ons assortiment kun je zowel een fiets voor jezelf als voor je kinderen vinden.

Black Friday elektrische fiets

De Black Friday periode is dé periode om een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen. Zeker wanneer je kiest voor een elektrische fiets kun je enorm veel geld besparen! Gelukkig duren onze Black Friday acties maar liefst twee weken. Je hebt dus ook nog even de tijd om te overleggen. Toch willen wij je eraan herinneren om niet te lang te wachten. De fietsen uit deze categorie gaan namelijk erg hard. Het zou erg zonde zijn als je jouw Black Friday fiets net misloopt!

Het aanbod

Om te zorgen dat iedereen kan genieten van onze Black Friday actie, hebben wij voor jou diverse fietsen in de aanbieding. Je kunt kiezen uit een kinderfiets voor je zoon of dochter, of een 28 inch fiets voor jezelf. De kleur is natuurlijk een kwestie van smaak, maar er valt in ieder geval genoeg te kiezen. Zo kan iedereen over de perfecte fiets beschikken! Het type fiets kan een transportfiets, stadsfiets, omafiets of moederfiets zijn.

  • Extra veel voordeel
  • Ruim assortiment
  • Laagste prijsgarantie

Qua specificaties bestaan er veel verschillen. Heb je nog vragen of wil je gewoon meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Black Friday fiets kopen

Black Friday fiets kopen? Dit doe je tegen de laagst mogelijke prijs via adobike.nl! Heb je een bestelling geplaatst? Dan kun je natuurlijk niet wachten! Dit snappen wij heel goed. Daarom leveren wij ontzettend snel! Plaats je een bestelling op een werkdag voor 16.00? Dan sturen wij deze dezelfde dag nog. Zo kun je vaak de volgende dag al genieten van een rit op je nieuwe Black Friday fiets.

[powr-popup id="65279077_1659354748"]