Compacte vouwfietsen tot wel €50 korting

Een druk spitsuur is iets wat veel mensen dagelijks mee maken. Niet alleen op de weg maar ook in het openbaar vervoer. Een fiets mee nemen gaat dan niet, tenzij het een vouwfiets is. Deze fietsen zijn klein van formaat en bieden alle gemakken van een normale fiets.
16 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
16 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Vouwfiets

Op zoek naar een vouwfiets? Handig voor onderweg en neemt weinig ruimte in beslag. Vouwfietsen zijn ideaal om mee te nemen in de trein, auto en zelfs te voet. Onze vouwfietsen beschikken over een stevig en duurzaam frame, soepele vouwwerking en een comfortabel verstelbaar zadel. Door het lichte gewicht van vouwfietsen zal u weinig hinder ondervinden tijdens het vervoeren. Door het compacte formaat zal de opberging geen probleem zijn. Ook als u thuis wat minder ruimte heeft.

Verschillende vouwfietsen

Onze vouwfietsen zijn ook verkrijgbaar in elektrische vorm. Hoewel deze wat zwaarder zijn door de toegevoegde accu, brengt elektrisch fietsen meer gemak en comfort met zich mee. Zeer handig als u na de treinreis nog een afstand moet afleggen. Al onze vouwfietsen hebben een wiel formaat van 20 inch. Door het verstelbare zadel en lage stuur kan iedereen er gebruik van maken. Ondanks het kleine formaat hebben veel van onze vouwfietsen een bagagedrager. Maar het is natuurlijk aan u of u kiest voor meer compactheid of extra bagageruimte.Onze fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. 

Voor extra veiligheid is het aan te raden een kettingslot bij uw vouwfiets aan te schaffen. Zo kunt u met een gerust hart plaats nemen in de trein, tram of metro. Bekijk hier ons aanbod aan sloten en andere handige fietsaccessoires

Bekijk in alle rust ons complete aanbod vouwfietsen of maak gebruik van de filters om uw ideale vouwfiets te kiezen en direct te bestellen.