5 producten

Vouwfiets

Op zoek naar een vouwfiets? Veel Nederlanders zijn afhankelijk van de fiets. Het gaat zelfs zo ver dat veel fietsen in het openbaar vervoer meegenomen worden. Een compacte fiets is daarom de logische oplossing.  Handig voor onderweg en neemt weinig ruimte in beslag. Vouwfietsen zijn ideaal om mee te nemen in de trein, auto en zelfs te voet. De vouwfietsen van Ado Bike beschikken over een stevig en duurzaam frame, soepele vouwwerking en een comfortabel verstelbaar zadel. Door het lichte gewicht van vouwfietsen zal u weinig hinder ondervinden tijdens het vervoeren. Door het compacte formaat zal de opberging geen probleem zijn. Ook als u thuis wat minder ruimte heeft. Bovendien is het zo dat u geen extra trein kaartje hoeft te betalen wanneer u vouwfiets mee wilt nemen in de trein. Hoe handig is dat!

Verschillende vouwfietsen

Onze vouwfietsen zijn ook verkrijgbaar in elektrische vorm. Hoewel deze wat zwaarder zijn door de toegevoegde accu en motor, brengt elektrisch fietsen meer gemak en comfort met zich mee. Zeer handig als u na de treinreis nog een afstand moet afleggen. Al onze vouwfietsen hebben een wiel formaat van 20 inch. Door het verstelbare zadel en lage stuur kan iedereen er gebruik van maken. Ondanks het kleine formaat hebben veel van onze vouwfietsen een bagagedrager. Maar het is natuurlijk aan u of u kiest voor meer compactheid of extra bagageruimte. Onze fietsen worden standaard in een doos afgeleverd. Dit betekent dat u vaak nog het zadel, het stuur en de trappers zelf op de fiets moet monteren. 

Een aantal merken waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Altec
  • Mosso
  • Umit
  • Zonix

Op welke specificaties moet ik letten?

Tijdens het uitzoeken van de perfecte vouwfiets kunt u op veel verschillende aspecten en specificaties letten. Ten eerste is het goed om te weten dat al deze fietsen uniseks zijn, iedereen kan er dus gebruik van maken. Bent u een wat meer sportief type? Dan zijn de vouwfiets mountainbikes wellicht wat voor u? Deze fietsen zijn perfect voor een leuke vakantie naar de bergen en nemen erg weinig plek in beslag. Het frame van uw fiets kan gemaakt zijn van staal of aluminium. Staal maakt de fiets steviger echter komt aluminium wellicht beter van pas wanneer u de fiets vaak op wilt tillen. De kleur is zeker ook niet onbelangrijk wanneer het op het kiezen van een fiets aankomt. Daarom heeft u bij Ado Bike de keuze uit meer dan 5 verschillende kleuren. Wanneer u van plan bent wat langere afstanden af te leggen, komt een fiets met versnellingen wellicht beter van pas. Hiermee kunt u de trapzwaarte van uw fiets goed controleren.

Voor extra veiligheid is het aan te raden een kettingslot bij uw vouwfiets aan te schaffen. Zo kunt u met een gerust hart plaats nemen in de trein, tram of metro. Bekijk hier ons aanbod aan sloten en andere handige fietsaccessoires Bekijk in alle rust ons complete aanbod vouwfietsen of maak gebruik van de filters om uw ideale vouwfiets te kiezen en direct te bestellen. 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]