0 producten

Geen producten gevonden

Voor wie is de volwassen driewieler geschikt?

Houdt u graag van fietsen maar heeft u bijvoorbeeld moeite met in evenwicht blijven tijdens het fietsen, lichamelijke beperkingen of verminderd evenwichtsgevoel? Maakt u zich geen zorgen. De volwassen driewielers van Ado Bike maakt het mogelijk dat u weer kunt genieten van de omgeving. 

Wat voor driewielers zijn er?

Bij Ado bikekunt u terecht voor verschillende soorten driewielers voor volwassenen. Onze ervaren verkoop adviseurs kunnen u helpen bij het kiezen naar het juiste model wat aan uw wensen en behoeftes voldoet. Uiteraard kunt u ze ook direct online bestellen. 
Zo zijn er bijvoorbeeld modellen met of zonder versnellingen, met hand of terugtraprem of een staal of aluminium frame. Uiteraard is het mogelijk om een elektrische variant van de driewielers aan te schaffen. Dit zorgt voor gemak bij het fietsen en maakt u langere fietstochten onvermoeid weer mogelijk. Ado Bikeheeft een breed dealer netwerk waardoor we u aan de juiste driewieler kunnen helpen. Heeft u interesse? Bekijk het aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. 

Driewieler op maat?

Niet iedere fietser is het zelfde, Ado Bike maken het mogelijk om een driewieler op maat te maken. Heeft u bijvoorbeeld een beperking wat om extra aandacht vraagt? Kom u dan langs bij Ado Bike. Wij helpen u graag met het samen stellen met uw unieke driewieler!