Tweede kans fietsen zijn extra voordelig

Een Tweedekansje is een fiets die extra scherp geprijsd is, omdat hij helaas wat transportschade heeft opgelopen of al is gebruikt.

 

2 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren
2 artikel(en)
Van laag naar hoog sorteren

Tweedekansje

Wie geeft deze fietsen een “tweedekansje”?

Wij hebben door transport wel eens een fiets die licht beschadigd is. Denk hierbij aan een krasje op de lak of een klein deukje in het spatbord. Ondanks de kleine schade’s die op deze fietsen zitten verdienen deze stadsfietsen absoluut een tweedekansje. En u profiteert van hoge kortingen.

Goedkope fietsen

Door de kleine schades op deze fietsen is het mogelijk om een goedkope stadsfiets te kopen. Technisch is er niks mis met deze fietsen en ook de garantievoorwaarden zijn gelijk aan de fietsen zonder schade. Deze fietsen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar goedkope fietsen. Behalve in doos zijn deze fietsen natuurlijk ook rijklaar te bestellen.

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Waar u ook naar op zoek naar bent, of het nou een stadsfiets is of een transportfiets maakt niet uit, zelfs van kinderfietsen bestaan er tweedekansjes.  Bijna van alle modellen is er wel een tweedekansje, op onze website worden de modellen die in grotere aantallen beschikbaar zijn aangeboden. Maar mocht u geïnteresseerd zijn in een model die er niet bij staat kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice om te vragen of er ook een “tweedekansje” is van het model die u graag zou willen hebben. Let op, dit kan alleen bij alle Altec fietsen. Zoals u weet hebben wij al een laagste prijs garantie maar een tweedekansje is altijd nog voordeliger.

Waar kunt u deze fietsen vinden? 

Op onze website worden deze fietsen aangeboden, u kunt vanaf de homepagina heel makkelijk navigeren naar de tweedekansje pagina. U kunt op uw gemak deze fietsen bekijken maar ook altijd bellen of er nog meer tweedekansjes beschikbaar zijn.