Tweede kans fietsen | Extra voordelig!

0
Met een tweedehands fiets bent u extra goedkoop uit en toch verzekerd van de top kwaliteit die u van ons gewend bent! Alle fietsen zijn door onze monteurs nagekeken en hebben dezelfde garantie als de reguliere fietsen in ons assortiment.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Tweedehands fietsen

Een tweedehands fiets is net zo goed van top kwaliteit als een van onze nieuwe fietsen. Het feit is wel dat de fietsen al een keer door iemand gebruikt zijn. Hierdoor kan er wellicht wat lakschade of gebruikssporen optreden. Dit wil echter niet zeggen dat deze fietsen minder zijn op welk vlak dan ook! Onze monteurs nemen alleen fietsen aan die nog in top kwaliteit zijn en lopen ze dan ook grondig na. Voordat een tweedehands fiets in de winkel of op de website gezet wordt, is deze twee keer gecontroleerd en nagelopen door een van onze monteurs. Zo kunnen wij u verzekeren van een goede fiets en bovendien een fijne rit met veel kilometers!

Goedkope fietsen

Doordat de fietsen al gebruikt zijn en er misschien krassen op deze fietsen zitten, is het mogelijk om een goedkope stadsfiets te kopen. Technisch is er niks mis met deze fietsen en ook de garantievoorwaarden zijn gelijk aan de fietsen zonder schade. De prijs houden wij voor u natuurlijk extra laag, nog lager dan ons reguliere assortiment! Deze fietsen zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar goedkope fietsen. Om er zeker van te zijn dat een tweedehands fiets echt goed bij u past, is het altijd mogelijk een vrijblijvende proefrit te maken. Merkt u dat de fiets wat beter afgesteld kan worden, geeft dit aan bij een van onze fietsspecialisten en monteurs. Zij stellen de fiets perfect af op uw lichaamslengte en wensen.

  • Goedkoper
  • Verzekerd van kwaliteit
  • Ruim aanbod

Wat voor tweedehands fiets is er beschikbaar?

Waar u ook naar op zoek naar bent, of het nou een stadsfiets is of een transportfiets maakt niet uit, zelfs van kinderfietsen bestaan er tweedehands fietsen.  Maar mocht u geïnteresseerd zijn in een model die er niet bij staat kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice om te vragen of er ook een tweedehands fiets is van het model die u graag zou willen hebben. Let op, dit kan alleen bij alle Altec fietsen. Zoals u weet hebben wij al een laagste prijs garantie maar een tweede hands fiets is altijd nog voordeliger! Bovendien bieden wij tweedehands ook merken aan die wij in de reguliere webshop niet hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan merken als Giant, Batavus en Koga. Zo is het assortiment van Ado Bike nóg groter! Op onze website worden deze fietsen aangeboden, u kunt vanaf de homepagina heel makkelijk navigeren naar de tweedehands pagina. U kunt op uw gemak deze fietsen bekijken maar ook altijd bellen of er nog meer andere modellen beschikbaar zijn.

Wie geeft deze fietsen een “tweedekansje”?

Wij hebben door transport wel eens een fiets die licht beschadigd is. Denk hierbij aan een krasje op de lak of een klein deukje in het spatbord. Ondanks de kleine schade’s die op deze fietsen zitten verdienen deze stadsfietsen absoluut een tweedekansje. U profiteert van hoge kortingen en behalve in doos zijn deze fietsen natuurlijk ook rijklaar te bestellen. Bijna van alle modellen is er wel een tweedekansje, op onze website worden de modellen die in grotere aantallen beschikbaar zijn aangeboden.