Snel en veilig onderweg met de scooters van Ado Bike

Scooters zijn een goede vervanging voor een auto. Zeker wanneer u in een stadse omgeving woont. Files worden vermeden en parkeerplekken zijn praktisch over te vinden. U bespaart ook nog eens een hoop op brandstofkosten.
Weergave 1 to 24 van 97 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Weergave 1 to 24 van 97 totaal
Van laag naar hoog sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Scooter

Zoekt u een nieuwe scooter?  Bij Ado Bike kunt u ook terecht voor scooters. Onze ervaren medewerkers zullen u advies op maat geven bij het aanschaf voor een nieuwe scooter. Uiteraard kunt u ook direct zelf een keuze maken in de webshop. Wij hebben er een voor ieder portemonnee. U kunt terecht voor A en B merk scooters.
Zo verkopen wij scooters van SYM, Peugeot, Tomos, BTC en Piaggio. Wilt u uw oude scooter inruilen voor een nieuwe? Ook dit is mogelijk.


Onderhoud en reparatie

Woont u in of omgeving Maassluis en wilt u uw scooter laten repareren of onderhouden? Dan bent u van harte welkom bij Ado bike Maassluis.
Onze ervaren monteurs kunnen u direct helpen met uw onderhoud aan uw scooter. Wij streven er naar om de reparatie en/of onderhoudz.s.m uiterst binnen 2 dagen uit te voeren. Wij zijn specialist in het repareren en onderhouden van alle merken scooters. Onze service bestaat ook eventueel uit het ophalen en/of bezorgen van uw scooter.