9 producten

Meisjesfiets 26 inch

Een meisjesfiets 26 inch is verkrijgbaar als mooie stadsfiets, hippe omafiets of stoere transportfiets. Het is maar net welk model u het mooiste of het meest praktisch vindt. Wilt u veel bagage kunnen vervoeren? Ga dan voor een transportfiets. De omafiets is een simpele en voordelige fiets, die met leuke accessoires is uit te breiden tot een fiets die helemaal past bij de stijl van de berijder.

Houd bij het kopen van een meisjesfiets ook altijd rekening met de lichaamslengte. Een meisjesfiets in de maat 26 inch is geschikt voor kinderen, of jong volwassenen, met een lengte van ongeveer 1 meter 45. Het is dus niet per se een kwestie van leeftijd, maar de meeste kinderen tussen de 10 en de 14 jaar oud passen prima op deze fiets. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een maatje kleiner of groter, voor als de dame in kwestie nog net te klein of toch al wat langer is voor haar leeftijd. Op die manier is er altijd een geschikte meisjesfiets uit voorraad leverbaar. Tijdelijk geven we veel korting op alle 26 inch modellen. Pak dat extra voordeel en bestel meteen.

Assortiment 26 inch meisjesfiets

We hebben een breed aanbod aan diverse modellen meisjesfietsen in allerlei leuke kleuren.  Daarnaast zijn de meeste 26 inch meisjesfietsen voorzien van versnellingen. Dat maakt ze bij uitstek geschikt om naar de sportvereniging of school te kunnen fietsen, ook met wind tegen. Snelbinders, verlichting en een leuk accessoire zoals een krat voor op het stuur maken het plaatje helemaal compleet. Aan de linkerkant van de pagina ziet u filters waar u gebruik van kunt maken om de perfecte fiets te vinden en direct te bestellen. Kies bijvoorbeeld uw favorietie kleur of bepaalde opties waar de fiets aan moet voldoen, zoals versnellingen. Sowieso zijn alle modellen voorzien van werkende verlichting voor en achter. Zo worden ze goed gezien in het donker en voorkom je dure bekeuringen. Al onze fietsen worden snel geleverd. 

Merken

We gaan altijd voor de beste verhouding in prijs en kwaliteit, zodat we u goede fietsen kunnen aanbieden, die ook nog betaalbaar zijn.Wij hebben een mooie selectie meisjesfietsen van onder andere deze merken. Zit uw favoriete merk erbij?

Welke maat fiets heeft u nodig?

Weet u nou niet precies wat voor maat fiets uw dochter nodig heeft? Kinderen van een leeftijd tussen 10 en 14 jaar groeien nog behoorlijk door! Daar heeft u ook rekening mee te houden, want voor u het weet is uw kind alweer te groot voor de fiets. Dus is het belangrijk om de goede maat fiets te gaan kopen, zodat uw dochter nog wel een bepaalde langere tijd met de fiets rond kan gaan fietsen. Om er zeker van te zijn dat uw dochter de juiste fietsmaat heeft raden wij u aan om naar deze pagina te gaan en de framemaat te berekenen. Een te grote fiets is ook niet een goed idee; voor de veiligheid en last van fysieke klachten is dit niet een juiste optie, uw kind moet met beide benen op de grond kunnen komen bij het op- en afstappen. Kijk goed rond en zorg ervoor dat uw dochter gelijk op de juiste maat fiets rondfietst! Het voorkomt teleurstelling achteraf. 

Heeft u nog vragen omtrent bepaalde fietsen, wilt u nog wat extra advies of bent u op zoek naar een fiets die niet in de webshop verkrijgbaar is? Neem dan gerust even contact met ons op. We kijken dan samen met u wat we kunnen doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen