9 producten

Meisjesfiets 26 inch met versnelling

Een meisjesfiets 26 inch  met versnelling is ideaal voor elk meisje in de leeftijd van 10 tot 14 jaar. Maak u dochter blij met een van deze prachtige fietsen. Wij hebben een prachtig aanbod meisjesfietsen 26 inch met versnellingen. Meisjes met deze leeftijd zijn op zoek naar vrijheid en willen vaak graag de wereld ontdekken. Met een van deze fietsen krijgen zij de vrijheid die ze nodig hebben. Uiteraard zijn de fietsen betrouwbaar zodat u ze met een gerust hart op pad kunt sturen. Zeker wanneer uw dochter, kleindochter, zusjes of nichtje dagelijkse afstanden op de fiets af moet leggen, is een fiets met versnellingen er handig. De trapzwaarte is gemakkelijk onder controle te houden door op de juiste momenten te schakelen. Bergen hebben we niet echt in Nederland, maar heuvels genoeg! Schakelen naar een lagere versnelling kan er voor zorgen dat deze heuvels geen obstakel meer hoeven vormen. Wij hebben een ruim aanbod aan meisjesfietsen en we blijven ons assortiment vernieuwen om te voldoen aan de vraag. Dit geeft ons de mogelijkheid om met grote regelmaat enkele mooie aanbiedingen te kunnen doen. Wij hebben de kortingen duidelijk aangegeven bij elke fiets. Zo zorgen wij er voor dat die prachtige fietsen voor zoveel mogelijk kinderen toegankelijk wordt. 

  • Fiets comfort 
  • Lange afstanden 
  • Ruim aanbod

Specificaties van de fietsen

Ondanks dat dit alleemaal 26 inch meisjesfietsen met versnelling zijn, bestaan er onderling veel verschillen qua specificaties. Het merk is natuurlijk iets waar u op kan letten. Elk merk heeft zo zijn eigen stijl en manier van fietsen produceren. Bekijk in de productomschrijvingen wat er over het merk geschreven wordt. Het frame van een meisjesfiets met versnelling kan bestaan uit aluminium of staal. Aluminium is niet alleen lichtgewicht, maar bovendien ook roestvrij. Erg handig wanneer er bijvoorbeeld in de regen of mist gefietst moet worden. De soort fiets die gekozen wordt, kan een grote invloed hebben op de manier van gebruik. Een transportfiets bijvoorbeeld, heeft een voordrager waarmee eenvoudig bagage vervoerd kan worden. Zeker handig voor alle schoolboeken, laptops of bijvoorbeeld boodschappen. Alle fietsen in deze categorie hebben versnellingen, het is echter aan u hoeveel u er op de 26 inch meisjesfiets wilt hebben! Ook het type rem kan per fiets verschillen. Gaat u bijvoorbeeld voor een fiets met handrem, terugtraprem of beide?

Assortiment meisjesfietsen 26 inch met versnelling

In ons ruime assortiment kinderfietsen vindt u fietsen in alle soorten en maten. Wij hebben zowel voor de jongens als de meisjes een mooi aanbod. Wij hebben de sportieve Angela maar ook de oerdegelijke Cortina U4.   Naast de fietsen voor kinderen kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor uw eigen fiets. Bekijk het menu en maak gebruik van de filters. De meisjesfietsen 26 inch zonder versnellingen zijn ook beschikbaar natuurlijk. 

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw zoon of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! 

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch