22 producten

Meisjesfiets 24 inch

Op zoek naar een meisjesfiets 24 inch? Dan bent u bij Ado bike aan het goede adres! Wij verkopen allerlei soorten en maten meisjes fietsen, waaronder de meisjes fiets 24 inch. Een nieuwe fiets is altijd een erg leuk cadeau, voor jong en oud. Dus wilt u graag wat extra punten scoren bij uw dochter, nichtje, kleindochter of misschien wel buurmeisje? Ga dan voor een glimmend stalen ros van Ado Bike. Voordelig geprijsd en een keurige selectie aan kwaliteitsfietsen, waar ze jaren mee vooruit kan.

Wij hebben al onze modellen voor u op een rijtje gezet. Dit zijn niet allemaal meisjesfietsen met versnellingen, maar sommigen hebben ze wel. Bij het kopen van een nieuwe tweewieler, is het belangrijk om goed naar de lengte te kijken van degene voor wie de fiets is; die moet rond de 1,30 meter zijn om comfortabel op een 24 inch model te kunnen fietsen. Meestal gaat het dan om meiden tussen de 8 en 12 jaar oud. Heeft ze deze lengte nog niet? Kijk dan eens bij de meisjesfietsen 22 inch. Is ze alweer wat groter? Bekijk dan de meisjesfietsen van 26 inch.

De juiste maat meisjesfiets 24 inch is van groot belang om prettig om de fiets te zitten en om te voorkomen dat u elk jaar een nieuwe fiets moet aanschaffen. Het comfort speelt ook mee en een te grote fiets kan zorgen voor rugklachten. Koop daarom altijd een fiets die geschikt is voor die persoon, waarbij u rekening houdt met de komende jaren.

Assortiment 24 inch meisjesfiets

Het aanbod varieert van een aantal normale fietsen tot een compleet aanbod aan omafietsen en transportfietsen met leuke extra’s. Kies uw favoriete kleur en bepaal of de fiets versnellingen moet hebben en of er leuke accessoires bij te vinden zijn. Omdat het om een meisjesfiets 24 inch gaat, spreken we van een kinderfiets. De kleuren patronen en designs zijn daarom vaak speels en opvallend. Hoewel het kinderfietsen zijn, lijken de meeste modellen al veel op fietsen voor volwassenen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de kinderen veilig op pad gaan. Of het nu een paar kilometer naar school is, of gezellig met een groep vriendinnen naar de stad. Daarom zijn alle fietsen voorzien van een stevig frame en uiteraard goede verlichting, zowel voor als achter op de fiets. Zo kunnen de dames goed en veilig op weg en voorkomen ze een boete van oom agent. Het enige wat u of uw dochter nog hoeft te kiezen is een fiets naar haar smaak. Dankzij ons ruime assortiment hebben we altijd een 24 inch meisjesfiets die past bij haar wensen. Er zijn onder andere transportfiets, omafietsen en stadsfietsen verkrijgbaar in deze maat. Kijk gerust even rond op de pagina naar het ruime aanbod en de diversiteit in kleuren, soorten en modellen. Ado Bike heeft 24 inch meisjesfietsen van onder andere deze merken;

Bekijk ons aanbod aan de meisjesfiets 24 inch en maak eventueel gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om de keuze wat makkelijker te maken. Bestel gemakkelijk online; wij rekenen geen verzendkosten en bieden daarnaast snelle levering bij u thuis. Ook bestaat er de optie om een van deze meisjesfietsen 24 inch 98% rijklaar te bestellen. U ontvangt dan een fiets zo goed al afgemonteerd thuis. Het enige wat u hoeft te doen is de trappers monteren en het stuur goed zetten. Op die manier heeft u al een splinternieuwe meisjesfiets 24 inch voor dochterlief voor een zacht prijsje; we verkopen namelijk al modellen vanaf €169,-. Voor die prijs kunt u ze toch niet bij ons laten staan?

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inchMeisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen


Framemaat berekenen

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste meisjesfiets 24 inch kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 24 inch meisjesfiets! Neem snel even een kijkje hierboven en wie weet kunnen wij uw dochter voorzien van een super gave fiets!

[powr-popup id="65279077_1659354748"]