16 producten

Meisjesfiets 24 inch met versnellingen

De 24 inch meisjesfiets is geschikt voor meiden die graag met wat meer comfort geweldige fietstochten willen maken. De leeftijd tussen de 8 en 12 jaar oud past vaak perfect bij deze fietsmaat. Let daarbij ook op de lichaamslengte; die moet rond de 1,30 meter zijn om comfortabel op een 24 inch model te kunnen fietsen. Is ze nog niet zo groot? Kijk dan eens bij ons aanbod 22 inch meisjesfietsen, of de 26 inch als ze langer is. Er is altijd een passende fiets die voldoet aan haar smaak en wensen. Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe meisjesfiets 24 inch met versnelling! Het is namelijk belangrijk dat uw kind tijdens het fietsen met beide benen bij de grond kan komen. Dit in verband met de veiligheid omdat kinderen vaak instinctief met hun voeten remmen. Een te grote fiets kopen raden wij daarom ook af. U kunt beter een meisjesfiets 24 inch met versnellingen kiezen die bij de laagste zadelstand goed past, zodat deze altijd nog omhoog gezet kan worden.

Ons assortiment

Het aanbod meisjesfiets 24 inch met versnellingen varieert van een aantal normale fietsen, tot een compleet aanbod aan omafietsen en transportfietsen met leuke extra’s. Al onze modellen zijn uitgevoerd met een stevig frame en goede verlichting zodat de veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast is er de keuze uit een fiets met of zonder versnellingen en zijn veel modellen beschikbaar in meerdere hippe kleuren. Zo is de perfecte fiets altijd beschikbaar. Een transportfiets is bijvoorbeeld erg handig voor het vervoeren van spullen zoals schooltassen en boeken. De tas hoeft dan niet aan het stuur gehangen te worden en blijven stuurbewegingen makkelijk en veilig. Een omafiets is vaak lager in aanschafprijs omdat deze, naast versnellingen in dit geval, niet over veel luxe specificaties beschikken. Het zijn gewoon degelijke fietsen die erg lang mee gaan! Uiteraard speelt persoonlijke smaak ook een grote rol bij het uitzoeken van een 24 inch meisjesfiets met versnellingen. Daarom kunt u bij Ado Bike kiezen uit een divers aanbod met veel verschillende kleuren. Peil van te voren een beetje de smaak en voorkeur van uw kind zodat ze gelijk weg kan rijden op een fiets die perfect bij haar past!

Enkele modellen

  • Omafiets
  • Transportfiets
  • Stadsfiets

Welke meisjesfiets 24 inch met versnelling kies ik?

Bekijk het uitgebreide aanbod 24 inch meisjesfietsen met versnellingen en maak eventueel gebruik van de filters aan de linkerkant van de pagina om de keuze wat makkelijker te maken. Zo kunt u precies de fiets tonen die bij de voorkeuren van u en uw dochter passen. Toch behoefte aan wat meer informatie over een meisjesfiets 24 inch? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder met het vinden van de perfecte fiets en hebben bovendien veel kennis over de specificaties.

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch,  Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]