1 producten

Meisjesfiets 22 inch 

De meisjesfiets 22 inch is een fiets perfect voor kinderen die net leren omgaan met het verkeer. Wat meer zelfstandigheid is iets wat veel kinderen erg graag willen. Natuurlijk wel onder het nauwlettende oog van de ouders. Een eigenfiets is iets wat een kind nooit meer zal vergeten. Waarschijnlijk kunt u zich de eerste eigen fiets ook nog wel herinneren. Het moment dat een kind voor het eerst kan fietsen is toch wel een mijlpaal in het leven. Nu ze waarschijnlijk te groot zijn voor de eerste fiets, is het tijd geworden voor een nieuwe. Een meisjesfiets 22 inch is goed geschikt voor meisjes tussen de 7 en de 9 jaar. Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Het is namelijk belangrijk dat uw kind met beide benen bij de grond kan komen. Dit helpt met de veiligheid en het op- en afstappen. Een te grote fiets kan wellicht slim lijken omdat uw kind er in kan groeien. Echter is het ook mogelijk om bij en passende fiets het zadel een stukje hoger te zetten. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! 

Assortiment meisjesfiets 22 inch

De meisjes worden groter en willen een stoere en mooie fiets die bij hen past. Wij hebben een leuke omafiets in 22 inch maar uiteraard ook de degelijke transportfiets. De meisjesfiets 22 inch is beschikbaar in vele kleuren en modellen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid een perfecte fiets voor zijn of haar dochter uit te kiezen. Omdat meisjesfietsen 22 inch betreft, en het dus om kinderfietsen gaat, zijn er veel opvallende opties beschikbaar. Een omafiets in deze maat is degelijk en bovendien erg voordelig door de lagere prijs. Een transportfiets beschikt over een voordrager waarmee tassen, boeken gemakkelijk en veilig vervoerd kunnen worden. Dit maakt de meisjesfiets 22 inch niet alleen een stuk handiger, maar ook nog eens trendy. Vaak heeft de voordrager dezelfde kleur als de rest van het frame, maar soms juist een andere. Dit zorgt voor een speels effect waardoor de 22 inch meisjesfiets ook makkelijk herkend kan worden op het schoolplein.

Enkele kleuren waar u uit kan kiezen

  • Blauw
  • Grijs
  • Groen

Korting op uw meisjesfiets 22 inch

Korting op een meisjesfiets 22 inch? Bij Ado Bike houden we er van om onze klanten graag te belonen leuke acties en kortingen. Samen met de leveranciers kunnen we een groot en zeer divers aanbod aan u tonen. Door dit ruime aanbod kunnen wij de fietsen regelmatig tegen echte stuntprijzen verkopen. Naast deze prachtige kortingen van soms wel €50,- euro is het ook mogelijk om ze rijklaar af te leveren. Dit geldt voor verschillende merken zoals Cortina en Altec. Na ontvangst van de fiets kan er meteen gebruik van gemaakt worden. Een meisjesfiets 22 inch cadeau doen op deze manier kan erg leuk zijn! Probeer, als het een verassing is, voorzichtig de voorkeuren en mening van uw kind te peilen. Zo komt u er achter wat de perfecte fiets is! Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende testrit te komen maken in een van onze 3 filialen. Ook is het mogelijk om een fiets online te bestellen en deze vervolgens te testen in de winkel. Zo kunt u er zeker van zijn dat een fiets perfect bij uw kind past!

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inchMeisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen