18 producten

Meisjesfiets 20 inch

Een meisjesfiets 20 inch is over het algemeen het best passend voor meiden in de leeftijd van 6 tot 8 jaar. Een meisjesfiets van 20 inch is perfect voor een kind dat al goed en zelfstandig kan fietsen. Want ook al is dit model voor jonge kinderen, er zitten geen zijwielen meer op deze maat fiets. In principe moet dit geen problemen opleveren, want in de regel kunnen de meiden van 6 jaar en ouder prima overweg met hun fietsje.

Waar u wel extra op moet letten is de lichaamslengte; deze meisjesfietsen van 20 inch zijn geschikt voor kinderen met een lengte tot 1,15 meter. Wanneer uw dochter langer is dan dat, raden we aan om eens te kijken naar een 22 inch of zelfs 24 inch, zodat ze er nog jaren plezier van heeft en u niet over een jaar weer een nieuwe fiets hoeft te kopen. 

Veilige meisjesfiets 20 inch

U merkt het al, we denken met u mee. Ook op het gebied van veiligheid doen we ons uiterste best. Omdat we begrijpen dat veiligheid een grote rol speelt bij het kopen van een nieuwe meisjesfiets 20 inch, zijn onze meisjesfietsen standaard uitgerust met de beste voorzorgsmaatregelen. Alle fietsen hebben LED verlichting en reflectoren in het wiel voor optimale zichtbaarheid in het verkeer. Het sterke frame zorgt dat de fiets tegen een stootje kan en de dichte kettingkast voorkomt dat er kleding of voetjes verstrikt raken. Zo kan uw meisje gerust op haar meisjesfiets 20 inch stappen en urenlang genieten van de wind in het haar. U kunt uw dochtertje dus met een gerust hart op weg sturen naar school of naar een vriendinnetje, want al onze fietsen zijn voorzien van optimale veiligheidsvoorzieningen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat ze een keertje valt; iedereen heeft wel eens een geschaafde knie overgehouden aan een iets te enthousiaste stuurbeweging of een verkeerde inschatting. Meestal is met een pleister en een kus het grootste leed al geleden en stapt ze vrolijk weer op.

Modellen & Kleuren

De meisjesfiets 20 inch is er in veel verschillende soorten en maten. Zo hebben we de standaard meisjesfiets in het roze, wit of blauw met een schattige print en lieve accessoires voor de nog wat jongere en speelde meiden. Voor de wat oudere kinderen hebben we ook al een 20 inch omafiets of transportfiets. Deze hippe uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar in diverse leuke kleuren.

  • Blauw
  • Rood
  • Groen
  • Roze

Wij bieden veel verschillende meisjesfietsen van 20 inch. Bovendien zijn ze allemaal zeer scherp geprijsd; zo koopt u al een schitterend fietsje voor een bedrag onder de €200,-. Meer dan het geld waard voor die vreugdevolle blik in de ogen van uw dochter, nichtje of buurmeisje, wanneer u haar een nieuwe fiets cadeau doet. Welk meisje droomt nu niet van een fiets in haar lievelingskleur, of nog beter, van haar favoriete tekenfilm! Is ze geen meisje meisje? Geen enkel probleem; we hebben ook hele stoere modellen voor de kleine deugnieten. Bijvoorbeeld een coole fiets in het donkerblauw of een toffe print. Bekijk gewoon eens het complete aanbod en ga voor de meisjesfiets 20 inch waar u haar blij mee maakt.

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inchMeisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen

Bestel direct een meisjesfiets 20 inch

Zo zit er ook voor uw dochter een passende meisjesfiets 20 inch tussen. Bekijk het complete assortiment en bestel direct de 20 inch meisjesfiets van uw keuze. Heeft u er eentje uitgekozen? Dan is het leuk om meteen leuke accessoires mee te bestellen. Bijna elke kinderfiets is uit te breiden met een fietstas, een rekje voor op het stuur of een leuke vlag of bel om de fiets helemaal te personaliseren. Extra veilig op weg? Denk dan eens aan een fietshelm, zodat ernstig letsel wordt voorkomen.

Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste meisjesfiets 20 inch kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets en kunt u bepalen welke maat het beste is, zodat u niet elk jaar een nieuwe hoeft aan te schaffen!