10 producten

Meisjesfiets 18 inch

Een meisjesfiets 18 inch kopen doet u natuurlijk bij adobike.nl. De meisjesfietsen 18 inch zijn het meest geschikt voor meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. De kinderen op deze leeftijd kijken natuurlijk niet naar de veiligheid of de kwaliteit van de fiets. De kinderen letten vooral op het uiterlijk. We hebben daarom kinderfietsen met allemaal verschillende kleuren opgenomen in het assortiment. En voor de geruststelling van de ouders hebben wij er natuurlijk voor gezorgd dat het veilige fietsen zijn van top kwaliteit. Kinderen zijn nog niet uitgegroeid en kunnen veel verschillen qua lengte op dezelfde leeftijd. Hierom kan het lastig zijn de perfect passende fiets te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw of dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe meisjesfiets! Voor de veiligheid van uw kind is het ook belangrijk dat de fietser goed met beide voeten bij de grond kan komen. Dit heeft te maken met het feit kinderen instinctief met hun voeten afremmen.

Assortiment meisjesfiets 18 inch

Ons assortiment kinderfietsen is ontzettend uitgebreid. Op deze pagina vindt u alle meisjesfietsen van 28 inch. Bent u toch op zoek naar jongensfietsen 18 inch? Deze vindt u op de jongensfietsen 18 inch pagina. Kijk rustig rond in de shop en maak gebruik van alle filters om tot de ideale fiets te komen. De diverse kleuren zorgen er voor dat elke jonge dame een mooie fiets uit kan kiezen. Naast diverse kleuren, bestaan er ook een hele hoop unieke modellen om uit te kiezen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld transportfietsen. Deze fietsen beschikken over een handige voordrager waarmee uw kind spulletjes kan vervoeren. Erg handig voor een schooltas met boeken bijvoorbeeld! Van te voren peilen welke meisjesfiets 18 inch het beste bij uw dochter zal passen is een slimme zet. Dit voorkomt teleurstelling achteraf en maakt de ontvangen fiets nog leuker!

Enkele populaire kleuren:

  • Blauw
  • Grijs
  • Wit

Korting op meisjesfietsen

Wij willen deze fietsen voor iedereen toegankelijk maken en daarom werken wij met mooie kortingen, hierdoor kunt u al snel profiteren van nog scherper geprijsde fietsen. Bekijk alle fietsen op uw gemakje en wie weet zit er een leuke fiets tussen voor de kleindochter, dochter of nichtje. Naast de kortingen is het ook nog mogelijk om de fiets rijklaar af te laten leveren, hier kunt u voor kiezen tijdens het bestelproces. Wees er snel bij, want niet alle aanbiedingen lopen voor altijd! 

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inchMeisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen