15 producten

Meisjesfiets 16 inch

De meisjesfietsen van 16 inch zijn geschikt voor de kinderen van 4 tot 6 jaar. Dit is een mooie leeftijd waarop de kinderen echt op avontuur gaan. Ze willen ontdekken wat de wereld allemaal te bieden heeft. Wat is er nu mooier om ze op een prachtige fiets op pad te sturen. Wij hebben de kinderfietsen in allemaal verschillende kleuren en varianten. Leuke fietsen die opvallen met bijvoorbeeld een leuk zitje, voordrager of fietsmandje. Al van onze meisjesfietsen 16 inch hebben zijwieltjes die zorgen voor extra ondersteuning. Door deze hulpmiddelen is het mogelijk dat kinderen op spelenderwijs kennis kunnen maken met het verkeer. Uiteraard kunt u deze wieltjes er ook weer afhalen wanneer er compleet zelfstandig gefietst kan gaan worden. Uw kind zal nooit meer de dag vergeten dat ze voor het eerst zonder hulp kon fietsen!

Assortiment kinderfietsen

Wij hebben voor elk wat wils. Wij hebben bijvoorbeeld de Volare Heartbeat Cruiser, Altec Princes en de vrolijke Volare Libert Urban Flowery. U kunt samen met uw dochter de best passende fiets uitkiezen. Er zijn veel verschillende kleuren en designs beschikbaar. Sommige fietsen hebben prints met afbeeldingen uit bekende films. Zoals de ongekend populaire Disney Film Frozen. Er bestaan ook veel verschillende modellen binnen deze categorie. Een aantal fietsen hebben namelijk een handige voordrager of zelfs poppenmandje. Ideaal voor het vervoeren van kleine spullen en de lievelingspop van uw kind. Ook bestaan er fietsen met zowel voordrager als poppenzitje. Qua versieringen en decoratie is er ook veel te kiezen bij deze fietsen. Zo beschikken een aantal fietsen over handvat decoratie en veel verschillende kleuren. Nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan eens alle kinderfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. 

Tips voor meisjesfietsen

Bij fietsen in het algemeen, maar zeker wanneer het om kinderfietsen gaat, is het belangrijk om goed voor de veiligheid te zorgen. Alle 16 inch meisjesfietsen beschikken daarom over extra veiligheidsmaatregelen. Door de dichte kettingkast kan de broekspijp van uw dochter niet tussen de ketting komen te zitten. De dikkere banden van deze meisjesfietsen zorgen voor een betere ligging en grip op de weg. Zoals eerder vermeld dienen de zijwieltjes als extra hulpmiddel bij het leren fietsen. Zorg er wel voor dat deze goed vast zitten zodat er geen kans bestaat dat er eentje onderweg afvalt. De maat van een kinderfiets is erg belangrijk. Veel mensen kopen een maatje groter dan dat eigenlijk goed zou zijn voor hun kind. Dit wordt meestal met de rede gedaan dat er nog ingegroeid kan worden. Echter is dit niet slim. Uw kind hoort altijd met beide benen bij de grond te kunnen. Wanneer dit niet het geval is kunnen er onveilige situaties ontstaan als uw kind probeert af te stappen of te stoppen met rijden. Wilt u ook dat uw dochter in het donker gebruik kan maken van haar nieuwe fiets

Korting op meisjesfietsen

Wij hebben deze meisjesfietsen allemaal zelf op voorraad. Door altijd mee te gaan met de nieuwste trends zorgen wij voor een aanbod dat aansluit op de vraag. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de cruisers die wij nu hebben met de kenmerkende dikke banden. Wij houden alles up-to-date en wij gunnen elk meisje zo'n prachtige fiets. Daarom werken wij met een aantal kortingen op deze fietsen. Veel kinderfietsen worden voor 95% afgemonteerd bij u geleverd. Dit betekent dat uw dochter binnen 10 minuten gebruik kan maken van haar prachtige nieuwe fiets! Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk gebruik maken van de nieuwe 16 inch meisjesfiets! 

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inchMeisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]