10 producten

Meisjesfiets 14 inch

Een meisjesfiets 14 inch is er voor de kleinsten, die de stap hebben gemaakt van de loopfiets naar de echte fiets. Dit is een fiets voor meisjes van 3 tot 5 jaar.  Echter is lichaamslengte een veel belangrijkere indicatie voor het vinden van een passende fiets. Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste framemaat  te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de juiste framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 14 inch meisjesfiets! Dit voorkomt teleurstelling achteraf en zo kan er gelijk gebruik gemaakt worden van de nieuwe meisjesfiets 14 inch. Een van deze fietsen is een prachtige stap van loopfiets naar echte fiets. Wat is er nu mooier dan ze op zo'n geweldige kinderfiets op avontuur te zien gaan? Wij hebben in ons assortiment heel veel modellen en kleuren. Wij weten hoe gek de meisjes op felle kleuren zijn, daarom hebben wij ons assortiment daar ook heel goed op ingericht. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. Van te voren samen een leuke fiets uitzoeken is een geweldige ervaring. Wanneer de meisjesfiets 14 inch echter een verassing is voor bijvoorbeeld een verjaardag, houd de kleur dan natuurlijk geheim! Mocht u de fiets voor een leuke gelegenheid? Laat het ons dan weten zodat we wat leuks bij de bestelling kunnen doen!

Assortiment kinderfietsen

Het ruime assortiment aan meisjesfietsen van Ado Bike maakt dat er voor iedereen wel een fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens alle kinderfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. Elke meisjesfiets 14 inch beschikt over handige zijwieltjes. Hiermee is het mogelijk om op een veilige manier kennis te maken met het verkeer en natuurlijk evenwicht. Ook kan een  van deze fietsen beschikken over leuke extra's zoals een voordrager op poppenmandje.

Enkele populaire kleuren:

  • Blauw
  • Wit 
  • Zwart

Korting op meisjesfiets 14 inch

Wij hebben alle fietsen van 14 inch op voorraad. Wij werken met een groot aanbod dat wij altijd up-to-date houden. Wij stunten ook regelmatig met kortingen. In het overzicht van alle meisjesfietsen 14 inch hebben we meteen een knop met de korting. Met deze kortingen zorgen wij er voor dat zo'n leuke kinderfiets voor iedereen binnen handbereik is. Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meid meteen opstappen als de fiets binnen is!

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inchMeisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen

[powr-popup id="65279077_1659354748"]