11 producten

Meisjesfiets 12 inch

Een 12 inch meisjesfiets is speciaal voor de kleine dame. Zo  kunnen ook deze meisjes genieten van al het moois dat de Nederlandse fietspaden te bieden hebben. Dit is een fiets voor meisjes van 2 tot 4 jaar. Voor de kleine is het toch geweldig om meteen van start te gaan met haar eigen fiets! Omdat kinderen nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. De lichaamslengte bij kinderen is dan ook een belangrijkere indicator van de fietsmaat dan leeftijd Om er zeker van te zijn dat u de juiste meisjesfiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Het is belangrijk dat uw dochter tijdens het fietsen bij de grond kan komen met beide benen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe 12 inch fiets! 

Assortiment meisjesfiets 12 inch

Het ruime assortiment aan meisjesfietsen van Ado Bike maakt dat er voor iedereen wel een juiste fiets tussen zit, mocht u de fiets niet op deze pagina kunnen vinden, bekijk dan eens alle kinderfietsen. Uiteraard kunt u ook voor uw eigen fiets terecht bij ons. Maak gebruik van het menu en de filters om tot uw fiets te komen. Veel fietsmerken hebben de keuze gemaakt om ook kinderfietsen te produceren. Er is dan ook een breed assortiment met merken die allemaal net even anders te werk gaan. Volare heeft bijvoorbeeld veel 12 inch meisjesfietsen die een poppenzitje of mandje hebben.  Wij hebben in ons assortiment meisjesfiets 12 inch heel veel verschillende kleuren beschikbaar. Elk meisje is gek op kleuren en met deze kinderfietsen zit u dan ook zeker goed. Een fiets kan beschikken over diverse kleuren, patronen en designs. Wij hebben ze namelijk in eigenlijk alle kleuren van de regenboog. Of ze nu gek is op roze, blauw of groen. Wij hebben het allemaal en het is zelfs in combinaties mogelijk.

Korting op onze meisjesfietsen

Wij hebben alle kinderfietsen op voorraad. Doordat wij werken met zo'n groot aanbod aan meisjesfietsen stunten wij regelmatig met leuke kortingen. In het overzicht van alle meisjesfietsen 12 inch vindt u meteen ook de huidige korting. Zo zorgen wij er voor dat het voor iedereen mogelijk is om zo'n leuke fiets te kopen voor de kleine. Als aanvulling hierop kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat de fiets rijklaar wordt afgeleverd. Zo kan uw kleine meid meteen opstappen als de fiets binnen is! 

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen