97 producten

Meisjesfiets kopen: Binnen 24 uur bezorgd

Van een meisjesfiets voor de allerkleinsten, tot een hippe omafiets voor die opgroeiende puberdochter. In ons assortiment hebben we voor elke prinses een stalen (of aluminium) ros beschikbaar. Voor de meisjes die nog een extra paar wieltjes nodig hebben begint ons aanbod bij de meisjesfiets met extra brede bandjes en zijwielen. Al vanaf 1,5 jaar kan er gebruik gemaakt worden van een fiets van Ado Bike. Omdat het om kinderfietsen gaat, zijn er veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar. Natuurlijk zijn er fietsen in het roze of met een schattige bloemenprint op het frame. Maar voor de stoere meiden hebben we de fiets ook in het blauw! Fietsen die tussen de grotere wielmaten vallen hebben rustigere kleuren en lijken al veel op 28 inch volwassen fietsen. U kunt samen met uw dochter bij Ado Bike terecht voor meisjesfietsen tussen de 1,5 en 16 jaar. Meisjesfietsen kunnen bestaan uit de volgende 2 materialen. Aluminium is duurzaam, lichtgewicht en roestvrij. Staal daarentegen is zwaarder en zeer stevig. Bovendien kan het wel tegen een stootje. Best handig bij kinderfietsen!

Merken meisjesfietsen bij Ado Bike

Meisjesfietsen, maar ook kinderfietsen in het algemeen, zijn zeer populair. U kunt dan ook uit de volgende ruime selectie merken kiezen bij Ado Bike:

Stevige en veilige meisjesfiets 

Kinderen blijven kinderen en die gaan nou eenmaal niet altijd even zuinig om met hun nieuwe fiets. Daarom kunnen ook onze goedkope meisjesfietsen tegen een stootje en zijn ze voorzien van extra veiligheidsmaatregelen om uw kleine meid te beschermen tegen de gevaren van de straat. Denk aan een terugtraprem en een dichte kettingkast tegen te nieuwsgierige kleuters die graag met hun vingertjes overal tussen komen.  Zo hoeft u zich als ouder geen zorgen te maken over uw kleine meid. Een dichte kettingkast ziet er bovendien erg mooi uit wanneer het design van de fiets er op door loopt. Een aantal meisjesfietsen, vooral de wat grotere maten, beschikken over meerdere versnellingen. Deze zorgen er voor dat uw dochter ook op langere afstanden van haar nieuwe fiets kan genieten. Ook voor dagelijks gebruik komen versnellingen goed van pas omdat die het fietscomfort aardig verhoogt.

Assortiment

Na het verlaten van de basisschool is het vaak tijd voor een nieuwe fiets. Ook voor deze dames in wording biedt ons assortiment een geschikte meisjesfiets. Zo zijn er de transportfietsen voor meisjes. Deze beschikken over een handige voordrager die het zeer gemakkelijk maakt om bagage te vervoeren. Niet langer hoeft de zware schooltas aan het stuur gehangen te worden, maar kan deze op een veilige manier vervoerd worden. De klassieke omafiets is misschien wel een van de meest populaire fietsen. Niet alleen onder meisjes, maar in Nederland kunt u deze fietsen zien rijden. Het dubbele frame, dichte kettingkas en jasbeschermers zorgen voor een retro uitstraling die iedereen wel kan herkennen. De stadsfiets is een veel voorkomend model dat op de meeste schoolpleinen terug te vinden is. Grotere modellen beschikken vaak over een aantal versnellingen en snelbinders op de bagagedrager.

Omdat meisjes nog lang niet uitgegroeid zijn en kunnen verschillen van lengte op dezelfde leeftijd, kan het lastig zijn de juiste frame maat te vinden. Om er zeker van te zijn dat u de juiste fiets kiest voor uw dochter raden wij u aan op deze pagina de framemaat te berekenen. Zo kan uw kind gelijk genieten van de nieuwe fiets! Hieronder overzicht van populaire maten van de fiesten voor meiden. 

Alle meisjesfiets maten 

We hebben de volgende maten  meisjesfiets in ons assortiment beschikbaar: Meisjesfiets 12 inch, Meisjesfiets 14 inch, Meisjesfiets 16 inch, Meisjesfiets 18 inch, Meisjesfiets 20 inch, Meisjesfiets 22 inch, Meisjesfiets 24 inch, Meisjesfiets 24 inch met versnellingen, Meisjesfiets 26 inch en Meisjesfiets 26 inch met versnellingen

Kinderfietsen en meer

In onze online fietsenwinkel hebben weer meer dan alleen de kinderfietsen voor meisjes. We hebben ze in de dure en goedkope varianten. Afhankelijk van de wensen is er daarom altijd iets te kiezen. Zoals eerder al aangegeven hebben de de omafiets voor meisjes, transportfiets voor meisjes en de gewone kinderfiets voor meisjes. Naast de fietsen voor de allerkleinste dames hebben we natuurlijk ook voldoende jongensfietsen en alle andere soorten kinderfietsen. 

Wij hebben naast de webshop ook nog vier verschillende fietsenwinkels. Hierdoor horen wij goed wat er speelt in de markt. Dit contact is belangrijk voor ons zodat wij het aanbod online hier ook weer op aan kunnen passen. Heeft u hulp nodig bij de keuze? Neem gerust contact met ons op of kom langs in een van de Ado Bike winkels. 

[powr-popup id="65279077_1659354748"]