0 producten

Geen producten gevonden

Loopfiets

Een loopfiets is vaak de eerste manier waarop uw kind kan leren fietsen. Evenwicht bewaren en snelheid behouden kunnen met een loopfiets veilig gedaan worden. Het is de eerste stap van een lange weg naar veel fietsplezier. Uw kind kan al vanaf 1,5 jaar gebruik maken van een van onze loopfietsen. U heeft de keuze uit meer dan 30 varianten. Er zijn loopfietsen van hout en aluminium. Beide zijn van hoge kwaliteit en erg duurzaam. Loopfietsen van hout hebben een authentieke look en zijn vaak makkelijker mee te nemen door het lichte gewicht. Omdat loopfietsen voor kinderen zijn is het belangrijk dat deze er een beetje fleurig en vrolijk uitzien. Uw kind moet immers op een leuke manier leren met het verkeer om te gaan. De loopfiets heeft wellicht meer invloed gehad op ons allemaal dan u in eerste instantie zou denken. Het is namelijk ook de eerste fiets uit de geschiedenis en werd officieel bedacht door een Duitser in 1817.  De eerste fiets met ketting werd pas uitgevonden in 1865. Voor een lange tijd was een loopfiets dus ook normaal voor volwassenen. Qua uiterlijk leken deze fietsen nagenoeg op de loopfietsen voor kinderen, echter dan wat groter.

  • Perfecte introductie
  • Stevig
  • Betaalbaar

Merken Loopfietsen

Het merk Volare heeft een groot aanbod aan leuke loopfietsen. De designs van deze fietsen verschillen sterk en zijn beschikbaar in jongens en meisjes varianten. Zo bestaan er stoere loopfietsen met een brandweer, politie en race design. Maar ook loopfietsen met het uiterlijk van de bekende Disneyfilm Frozen. Alpina heeft loopfietsen die heel basic en makkelijk in omgang zijn, maar ook loopfietsen met een handrem. Deze zijn voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar en dus niet voor de aller jongste. Sommige loopfietsen zijn beschikbaar voor minder dan €40. Een loopfiets is voor uw kind dé perfecte opstap naar het zelfstandig kunnen fietsen! U geniet van de laagste prijsgarantie. 

De eerste ervaring

Voor kinderen is dit vaak de eerste introductie met fietsen en alles wat er bij komt kijken. Dit maakt dat wij deze ervaring graag onvergetelijk maken! Door er voor  te zorgen dat u kunt kiezen uit de beste loopfietsen en mooiste designs. Mocht er iets schelen met uw bestelling of heeft u vragen? Schuw dan niet contact met ons op te nemen. Wij zullen er alles aan doen dat de loopfiets zo snel en goed mogelijke bij u aankomt! Het is ook mogelijk een testrit te maken zodat uw kind gelijk kan genieten van een van deze loopfietsen.

Benieuwd naar de opties na een loopfiets, kijk dan hier naar kinderfietsen